3 donem olması hakkında
3 donem olması hakkında
arkadaslar benim suan 156 kredim var yani 36 kredim kaldı.. bildiginiz uzere bu yıl 3 donem oldu acik lisemiz
şimdi son sınav tarihi 07-08 agustos 2010 tarihindeymiş açıklanmasıda 08 eylül müş... şimdi ben mesela 2010 da iyi bir yeri tutturdum zaman 08 eylülde açıklandığında mezun oldum diyelim okula kayıtta problem yaşarmıyım acaba ?

Re: 3 donem olması hakkında
Onu bilemem ama 36 krediyi sen 2 sınavda verirsin sanırım:) yani mayısta ki sınavdan sonra mezun olursun.
Ruhum Tibet'li bir rahip,kentin loş caddelerinde.Kalbim kuduz bir köpek,Pasteur'un dizlerinde!
sitede yetkili birisi varsa cevap verirse sevinirim arkadaslar... bu arada yardımcı olmaya calistigin icin tesekkurler..
sana cevap verecek bizden daha yetkilisi bulamazsın burada

Bal10cuk yazdı:sana cevap verecek bizden daha yetkilisi bulamazsın burada![]()

Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!
-
- Doktor
hehe yetkilimi hani neredeMuRaT_KS yazdı:Bal10cuk yazdı:sana cevap verecek bizden daha yetkilisi bulamazsın burada![]()
![]()
![]()
+++ imzamı basarım.

"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
EVET AYNEN ÖYLE BİZ KENDİ KENDİMİZİ İDARE EİYORUZ HERKEZ BİLDİĞİNİ PAYLAŞIYOR BİLMEDİĞİNİ SORUYOR 

üstümüzde uzman doktor yazıyor daha ne olsun

axoy yazdı:arkadaslar benim suan 156 kredim var yani 36 kredim kaldı.. bildiginiz uzere bu yıl 3 donem oldu acik lisemizşimdi son sınav tarihi 07-08 agustos 2010 tarihindeymiş açıklanmasıda 08 eylül müş... şimdi ben mesela 2010 da iyi bir yeri tutturdum zaman 08 eylülde açıklandığında mezun oldum diyelim okula kayıtta problem yaşarmıyım acaba ?
aynen bu konuda net bilgisi olan varmı ?
Bu konuda kimsenin net bilgisi olamaz çünkü resmi olarak açıklama yapılmadı.zeixer yazdı:axoy yazdı:arkadaslar benim suan 156 kredim var yani 36 kredim kaldı.. bildiginiz uzere bu yıl 3 donem oldu acik lisemizşimdi son sınav tarihi 07-08 agustos 2010 tarihindeymiş açıklanmasıda 08 eylül müş... şimdi ben mesela 2010 da iyi bir yeri tutturdum zaman 08 eylülde açıklandığında mezun oldum diyelim okula kayıtta problem yaşarmıyım acaba ?
aynen bu konuda net bilgisi olan varmı ?
08 eylülde mezun olsak uniye kayıtta sorun yasarmiyiz sizce arkadaslar ?
Kaydolursun. bu linkten bilgi alabilirsin-> http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=35&t=2967axoy yazdı:08 eylülde mezun olsak uniye kayıtta sorun yasarmiyiz sizce arkadaslar ?
arkadaslar diyelimki mayısta geçemedim sınavı agustosa kaldi e benim okul puanım nasıl hesaplanıp eklenicek öss puanıma bilen varmi?
bir fark olmaz. yine girdiğin sınavların notları ve ösym nin hesapladığı diğer faktörler hesap edilecek.
Bal10cuk yazdı:üstümüzde uzman doktor yazıyor daha ne olsun![]()
![]()
dimi yani