Şimdi benim açık ögretimde a sene bitti 2008 şimdi ben 2009'da lise 2'ye geçtimmi yoksa geöemedim mi? kredilerimmi bunlar
Okul / Alan - Bölüm:AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Toplam Dönemi: 5
AOL'de Okuduğu Dönem: 2
Toplam Kredi: 23
Alan Kredi:0
Şimdi ben kayır yenilemeyi lise 1'e göre mi yoksa Lise 2'ye göremi yapıcam ben kaldım mı geçtim mi bu durumda mezun olmam için ne kadar kredi ve alan kredisine ihtiyaçım var? Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim çook teşekkür ederim şimdiden...
SAYGILAR...
Acilll Bakarmısınız!!!
Re: Acilll Bakarmısınız!!!
AOL'de Okuduğu Dönem: 5
Toplam Kredi: 192
Alan Kredi:84
gecmen ıcın aynen boyle olması gerekıyor kardesım
AOL'de Okuduğu Dönem: 5
Toplam Kredi: 192
Alan Kredi:84
gecmen ıcın aynen boyle olması gerekıyor kardesım

forumu dolastıkca daha ıyı anlarsın baska yardımcı olabılecegımız yada sormak ıstedıgın bırsey varsa sorabılırsın
onur biçer yazdı:Şimdi benim açık ögretimde a sene bitti 2008 şimdi ben 2009'da lise 2'ye geçtimmi yoksa geöemedim mi? kredilerimmi bunlar
AOL'de Okuduğu Dönem: 2
Toplam Kredi: 23
Alan Kredi:0
Şimdi ben kayır yenilemeyi lise 1'e göre mi yoksa Lise 2'ye göremi yapıcam ben kaldım mı geçtim mi bu durumda mezun olmam için ne kadar kredi ve alan kredisine ihtiyaçım var? Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim çook teşekkür ederim şimdiden...
SAYGILAR...
AÖL'de sınıf sistemi değil kredi sistemi uygulanıyor. toplam dönem 8,toplam kredi 192,alan kredi 80 olunca ve zorunlu derslerini verince mezun olursun. daha yolun başındasın..