ne zaman mezun olabilirim
ne zaman mezun olabilirim
ben genel lise okudum fakat matematiklerden kaldigim icin ossye giremedim.agustosda kayit yapcam ben şimdi sadece matematiklerdenmi girecegim sinava tum derslerden degil olemi arkadaslar yardimci ollun ne olur kafamda cok soru var 2010 da ossye girme ihtimalim olurmu acaba?
Re: ne zaman mezun olabilirim
eğer toplam kredin mezun olmaya yetiyorsa öyle matematikten girersin ama sanırım sistem 40 kredi altı ders seçmene izin vermiyor diye hatırlıyorum yani sadece matemetikten değil diğer derslerden de girersin
Re: ne zaman mezun olabilirim
40 krediye kadar istediğin dersi seçersin, öyle bir kısıtlama yok. sanırım konuyu açan arkadaş 4 yıllık sistemde onlar 30 kredilik ders seçebiliyor.kanunname yazdı:eğer toplam kredin mezun olmaya yetiyorsa öyle matematikten girersin ama sanırım sistem 40 kredi altı ders seçmene izin vermiyor diye hatırlıyorum yani sadece matemetikten değil diğer derslerden de girersin
Acelya,AÖL'e kaydolunca örgün lisedeki notların krediye çevrilecek. gerekli kredileri tamamlayıp zorunlu derslerini verince mezun olursun. eğer 2010 ocak sınavı sonrası mezun olmana 30 kredi kalırsa ÖSS'ye girebilirsin. şimdi kabataslak yorum yapıyorum zira dereyi görmeden paçaları sıvamak gibi olur, öncelikle AÖL'e yazılman ve kredi,dönem,zorunlu dersler gibi konularda bizi bilgilendirmen gerek.