Ve Ek Sınav Günü Geldi Çattı...
Ve Ek Sınav Günü Geldi Çattı...
Oturumlar arası yorumlar, okullarda yaşananlar, sınav sonrası analiz vs. vs. Bu sefer tek başlıktan...
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!
-
- Acemi
Re: Ve Ek Sınav Günü Geldi Çattı...
saat 01:13 ecıyor ben uyumadım bıraz daha calısam dıyorum valla uykusu kacan yazsın ıyı olur moral acısından gerıldım yaw 

Aradayız...
Çok korkuyorum...
İnşallah hepimizinki başarılı geçiyordur...

Çok korkuyorum...

İnşallah hepimizinki başarılı geçiyordur...

benim iyi sayılırdı sabah sabah 5 dersten gırdım mat ve ing. dahıl sıkıldım bıraz ama yınede ıyıydı:)
sızınkıler nasıl gecıyor
sızınkıler nasıl gecıyor
Sabah 10da 2 dersten girdim, gayet iyiydi.
Salon Gözetmeni öğrenci kimlik kartım yok diye tutanak tuttu ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım sınav giriş belgesi ve herhangi bir kimlik belgesi yeterli diye biliyorum. Tutanağa da "sınav girişi belgesi olmadığından.." yazmış onu yırttım tutanağı sınav giriş belgem varya diye. Tekrar tuttu "öğrenci kimlik kartı olmayan ... tc kimlik nolu" diye. Sonra bir baktı sınıfta 4 kişide yok tuttu tek tek tutanak. Hocam dedim 5 tanede türbanlı arkadaş var onlarada tutanak tut dedim. Onu karıştırma dedi. Bende savcılığa suç duyurusunda bulunacam dedim, işinize gelene göz yumuyorsunuz dedim. Sınava girdiğim açık ve net ortada, kaç kere öğrenci kartsız girdim. Hiçbir şey çıkmaz ordan korkum yok...
Salon Gözetmeni öğrenci kimlik kartım yok diye tutanak tuttu ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım sınav giriş belgesi ve herhangi bir kimlik belgesi yeterli diye biliyorum. Tutanağa da "sınav girişi belgesi olmadığından.." yazmış onu yırttım tutanağı sınav giriş belgem varya diye. Tekrar tuttu "öğrenci kimlik kartı olmayan ... tc kimlik nolu" diye. Sonra bir baktı sınıfta 4 kişide yok tuttu tek tek tutanak. Hocam dedim 5 tanede türbanlı arkadaş var onlarada tutanak tut dedim. Onu karıştırma dedi. Bende savcılığa suç duyurusunda bulunacam dedim, işinize gelene göz yumuyorsunuz dedim. Sınava girdiğim açık ve net ortada, kaç kere öğrenci kartsız girdim. Hiçbir şey çıkmaz ordan korkum yok...
Banada kimlik sordular 10 yıldır kullanmadığımı söyledim birşey olmadı
3 ders fena değildi ama tarih 6 Çok zordu bildiğim şeyleri bile yapamadım hep karıştırdım devletleri,yönetenleri tarihleri.. valla fazla çalışmakta iyi değilmiş hep karıştırdım.

3 ders fena değildi ama tarih 6 Çok zordu bildiğim şeyleri bile yapamadım hep karıştırdım devletleri,yönetenleri tarihleri.. valla fazla çalışmakta iyi değilmiş hep karıştırdım.
Ben ilk oturum 4 dersten girdim çok iddialıydım iyi çalıştım ama ilk defa bu kadar heyecanlandım son sınav diye sanırım stres yaptım ellerim titriyodu heyecandan kafamda bilgileri toparlayamadım bir türlü sorulara konsantre olamadım.sınav çıkışı nerdeyse ağlıcaktım kötüydü, eğer geçersem mucize olur benm için
.2.oturum çok daha iyidi
yarın için herkese başarılar diliyorum arkadaşlar 

Bugün korktuğum derslerden sınava girdim ancak buna rağmen çok iyi geçti. fakat yarın zorunlu derslerden gireceğim ve zorunlu dersler daha önemli.. umarım onlarda da sorun çıkmaz. yarın için herkese başarılar diliyorum.
Dunku sınavlar saat 10 daki Tarih 6 ve Türk edebiyati 8 saat 14 deki Tarih 4 Dil ve anlatım 7 Türk edebiyatı 3 Türk edebiyatı 6 &&& BUGÜNKÜ SAAT 10 DAKİ Tarih 3 Dil ve anlatım 6 Bilgi ve iletişım teknolojisi 2 (BİLGİSAYAR) saat 14 deki Tarih 5 Hukuk 1 Dil ve anlatım 8 ÇTVDT 2 Ekonomi 2 ÇTVDT: (çağdaş türk ve dünya tarihi)
açağıl
3.oturumda bitti.. zorunlu derslerden 2sini veremeyecek gibiyim 

bitti...
geçmiş olsun herkese. geometri6 da 19 soru vardı o dersten giren oldu mu? farkeden var mı?
geçmiş olsun herkese. geometri6 da 19 soru vardı o dersten giren oldu mu? farkeden var mı?
Oh be bitti sınavlar kurtulduk üzerimden büyük yük kalktı valla.matematik 2 çok basitti ve edebiyat 5 çok kazıktı diyebilirim.diğer derslerim orta ve basit seviyede gibi geldi bana...
veee yine o bekleyiş anına geldik
sınavlar ne zaman açıklanacak diye bir sürü konu açılır yakında
bu arada arkadaşlar ek-sınav diye 1 aydan erken açıklanma ihtimali varmıdır acaba ?
veee yine o bekleyiş anına geldik

öyle olması muhtemel sınava katılan az oldu çünkü. 2 haftada açıklasınlar rekor kırsınlarciko_seko yazdı:bu arada arkadaşlar ek-sınav diye 1 aydan erken açıklanma ihtimali varmıdır acaba ?

Ben girmedım bilemıyorum kalemlıde sınıfta unutup çıkmışım ya ben bisey duydum 10 sonrada bır ek sınavdahamı var
açağıl