2.Ek Sınav İçin Toplanıyoruz :)
Re: 2.Ek Sınav İçin Toplanıyoruz :)
oh valla ne güzel 2.ek sınavmıs biz 4 yıllıkları düsünen yok bizdeki sartlar ne kadar agardı giremedim bile ek sınava siz girdinize sükretmiyosunuzda bide 2. sınav mı istiyorsunuz insallah olmaz hep kendinizi düsünmeyin
-
- Acemi
ne alakası var ya ben sankı 3 yıllıkyım ben hep 4 yıllıgım bence sen hep bencıllık edıp kendın menfaatlerın olsun dığerleri önemsiz diyorsan o ayrı bırseysedattttt yazdı:oh valla ne güzel 2.ek sınavmıs biz 4 yıllıkları düsünen yok bizdeki sartlar ne kadar agardı giremedim bile ek sınava siz girdinize sükretmiyosunuzda bide 2. sınav mı istiyorsunuz insallah olmaz hep kendinizi düsünmeyin
-
- Doktor
zaten ek sınav herkeze yapılmıyorki ben 2004 yılından beri aöl deyim ilk defa giriyorum (şartlarım ilkdefa tutuyor) ayrıca busene dönem şartı bile aranmadı yanlış düşünüyorsunuz yarın şartlar tutunca sizede yapılacak ek sınav ve 2.ek sınav ilkdefa olan birşey değil bu 2.ek sınav geçmiş yıllara bakarsanız göreceksiniz hemen hemen heryıl yapılan bir uygulamadır..
En son tolga_tolga tarafından 12 Ağu 2009, 01:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
Mrb. Nasil kredi sarti aranmadi ? Bildigim kadariyla en fazla 30 kredi eksigi olanlar sarti vardi (4 yilliklarda) ..??tolga_tolga yazdı:zaten ek sınav herkeze yapılmıyorki ben 2004 yılından beri aöl deyim ilk defa giriyorum (şartlarım ilkdefa tutuyor) ayrıca busene kredi şartı bile aranmadı yanlış düşünüyorsunuz yarın şartlar tutunca sizede yapılacak ek sınav ve 2.ek sınav ilkdefa olan birşey değil bu 2.ek sınav geçmiş yıllara bakarsanız göreceksiniz hemen hemen heryıl yapılan bir uygulamadır..
-
- Doktor
yanlış yazmışım ark düzelttim yanlış bilgi olmasın..
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
bu konuyu 3yıllıklar düşünsün.biz 4yıllık okuyanlar şanslı,çünkü artık 3dönem okuyacağız.tabi 17 yaşını doldurmuş olanlar okuyabılecek.bu nedenle ek sınav lazım değil bize bence(4 yıllık için diyorum)kendi adıma diyorum ben çok memnunum. zaten bu sene mezun olucam,iyiki 3 dönem oldu.4 yıllıklar neyapıp edip yüksek kredi almaya bakın.20 kredi alsanız bile yeter size.zaten önümüzdeki ilk 2dönem sınavlardan yüksek kredialırsam üniye giderim .diploma yıda beklemem.3.dönem bana zaten bi ek sınav gibi geliyor.oh be
çok iyi oldu.
SELAMETLE..............
çok iyi oldu.
SELAMETLE..............
arkadaşlar çağrı merkezinden cevap geldi önümüzdeki günlerde 2.eksınav düzenlenebilir diyorlar.
Biz bu gidişle 3.ek sınavda isteriz 4.de sonra mezun oluruz 

senturk yazdı:arkadaşlar çağrı merkezinden cevap geldi önümüzdeki günlerde 2.eksınav düzenlenebilir diyorlar.

-
- Acemi
cevap geldı
2.bir ek sınav yapılırsa www.aol.meb.gov.tr adresinde yayınlanacaktır.Sık sık takip ediniz.
bana yeter lı gelmedı baska bır ısımden gene yollayacam
takı tamam be bıktık sızden yapıyoruz deyınceye kadar
2.bir ek sınav yapılırsa www.aol.meb.gov.tr adresinde yayınlanacaktır.Sık sık takip ediniz.
bana yeter lı gelmedı baska bır ısımden gene yollayacam

-
- Doktor

HAKKIMIZI ARAYALIM
DEVAMLI MAİL MESAJ VE GERKİRSE DİLEKÇE YAZALIM ARKADAŞLAR Bİ GAYRET DAHA
Ben onu esbiri olsun diye yazmıştım kardeş kim istemez diplomasını eline biran önce almayı onlarda kurtulsun bizde derken son sınav olacak mı olmayacak mı , kredi yükselecekmi , bu yıl mezun olabilecekmiyiz kaygılarını atalım babında söyledim ağzımızdaki cevizi kıralım üni. kaygısına o zaman kapılırız.
ayrıca bu çağrı merkezi bir bana sınav olacak demiyor heralde benim kaç oldu yazmam cevap genel olarak aynı
HERHANGİ BİR SINAV DAHA DÜZENLENMESİ DURUMUNDA İLK OLARAK İNTERNETTEN ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULACAKTIR.TAKİP ETMENİZDE FAYDA VARDIR.
diye cevap geliyor bu yapılacak anlamı gelmiyor...
ayrıca bu çağrı merkezi bir bana sınav olacak demiyor heralde benim kaç oldu yazmam cevap genel olarak aynı
HERHANGİ BİR SINAV DAHA DÜZENLENMESİ DURUMUNDA İLK OLARAK İNTERNETTEN ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULACAKTIR.TAKİP ETMENİZDE FAYDA VARDIR.
diye cevap geliyor bu yapılacak anlamı gelmiyor...
-
- Acemi
zaten bende oyle tahmın edıyorum 2.sınav olacak sanırım
Arkadaşlar ben Balıkesirde yaşıyorum,balıkesirdeki AÖL bürosuna dün uğradım müdür yardımcısına kredim hakkında birşey sormaya,Din dersini söyledim problem etme 2.ci sınav olucak ama iyi takip et zamanını dedi..Yani 2. bir ek sınav kesin olucak kendinizi sıkmayın.