böyle bir şey olabilirmi???
böyle bir şey olabilirmi???
arkadaşlar benim açık lisede 4. dönemim bugün halkegitim merkezine gittim mesleki liseye kayıt olmak için bana ''sen meslek lisesine geçiş yapamazzsın senin son 4 dönemin kalmış son 4 dönemi kalanlar mslek lisesine geçemezler'' dedi böyle bir saçmalık varmı sahiden lütfen yardımcı olun....
Re: böyle bir şey olabilirmi???
olurmu öle şey ya
) bence seni başlarından def etmek için demilerdir hakını ara 10 dönemin olsa bile geçiş yapa bilirsin

ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!
valla ben 6.dönemimdeyim bana mesajlar geliyo öğrenci girişime meslek lisesine girmek isterseniz diye
ama 1991 yıl öncesi doğumlularmı ne
ama 1991 yıl öncesi doğumlularmı ne
kac kredın var?
ya bilmiyorum işte kadın bana öyle dedi az kalsın yüregime iniyorduu yönetmelik daha yeni degişti 2 dönemden fazla olanlar meslek lisesine geçemez dedi kadın.benim toplam dönemim 4 aol de okudugum dönem 2 kredim 66 yani geçebilirim demiiiiii eminsiniz demiiiiiiiii çok şükürrrrrrrrrrrrr rahatladım valla
gecemezsın hayal kırıklıgına ugratmak ıstemem ama gecemıyorsun buyuk ıhtımal sen yıne arastır ıstersen eger zorunlu derslerınde gorunuyorsa hıc gecemezsın 

MAÖL'e 2 ve daha fazla döneminiz varsa geçiş yapamazsınız diye biliyorum ben de.
En son Fays tarafından 13 Ağu 2009, 20:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
nasıl geçemem yaaaaa geçen sene arkadaş lise 3 ü bıraktı meslek lisesine geçiş yaptı ama meslek lisesinde düz liseye geçiş olmuyor ama düz lieden meslek lisesine neden olmuyorkiii
canan cnm kardesim olmuyor yanı bosuna ümitlenme...
belkı senın kafanda kendıne gore bırseyler tasarlamıs olabılırsın ama gec kalmıssın gecmek ıcın sen bu sekılde devam edeceksın kendını buna gore ayarla
belkı senın kafanda kendıne gore bırseyler tasarlamıs olabılırsın ama gec kalmıssın gecmek ıcın sen bu sekılde devam edeceksın kendını buna gore ayarla
Canan kayıt kılavuzuna baktım ancak kafam karıştı. 2 dönemden fazla dönemi olanlar kaydolamaz diye bir madde göremedim.. bir de sen göz at istersen. sonra da çağrı merkezine ya da gerekli yerlere mail at.
kılavuzu burdan indirebilirsin; http://maol.meb.gov.tr/html_files/Arsiv ... nileme.doc
kılavuzu burdan indirebilirsin; http://maol.meb.gov.tr/html_files/Arsiv ... nileme.doc
mail attım ama cvp yarın gelir bende inceliyorum hiç öyle birşey yazmıyor,benimde kafam çok karıştı.
canan ogrencı sayfana gırdıgınde zorunlu derslernı gorebılyormusun zorunlu derslerın varmı?
evet zorunlu derslerim var
Yazar Mesaj
murderer Mesaj Başlığı: MESLEKİ AÇIK LİSE GEÇEBİLİRMİYİMGönderilme zamanı: Sal Eki 07, 2008 12:11 pm
BÖLÜMÜNDEYİM VE MESLEKİ AÇIK LİSEYE GEÇİŞ YAPABİLİRMİYİM ACABA VE BÖYLE ŞANSIM VARSA NASIL GECEBİLİRİM
Toplam Dönemi : 6 AOL'de Okuduğu Dönem : 4
Toplam Kredi : 63 Alan Kredi :
VE AYRICA DURUM BU KREDİLERİM BUNA GÖRE NASIL MEZUN OLUR VE ÖSS SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANABİLİRİM ACABA
Başa Dön
MeteHAN Mesaj Başlığı: Re: MESLEKİ AÇIK LİSE GEÇEBİLİRMİYİMGönderilme zamanı: Sal Eki 07, 2008 12:45 pm
Site Admin
murderer Mesaj Başlığı: MESLEKİ AÇIK LİSE GEÇEBİLİRMİYİMGönderilme zamanı: Sal Eki 07, 2008 12:11 pm
BÖLÜMÜNDEYİM VE MESLEKİ AÇIK LİSEYE GEÇİŞ YAPABİLİRMİYİM ACABA VE BÖYLE ŞANSIM VARSA NASIL GECEBİLİRİM
Toplam Dönemi : 6 AOL'de Okuduğu Dönem : 4
Toplam Kredi : 63 Alan Kredi :
VE AYRICA DURUM BU KREDİLERİM BUNA GÖRE NASIL MEZUN OLUR VE ÖSS SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANABİLİRİM ACABA
Başa Dön
MeteHAN Mesaj Başlığı: Re: MESLEKİ AÇIK LİSE GEÇEBİLİRMİYİMGönderilme zamanı: Sal Eki 07, 2008 12:45 pm
Site Admin
anladım senın bolum degıstırmek gıbı sansın yok kardesım kesın ve net bırsey soyluyorum DEĞİŞTİREMEZSİN