arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim?
arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim?
arkadaşlar malum daha eksınav sonucları açıklanmadı fakat ben öğrenci girişi dedim ve girdim açıköğretmin sitesinden ve öğrencilik durumu mezun yazıyo diploma işlemleri diye bi bölüm konulmuş bende daha önce yazmıyodu böle bişey daha sonuclar resmi olarakda açıklanmadı? daha önce sorumlu olduğum dersler yazıyodu... diploma basıldımı hayır çıktı belgesi alındımı hayır diploma notu 75,64 mezuniyet dönemi 2008/3 yazıyo ben gidip çıktı belgesini alabilirmiyim bu durumdA? DAHA resmi sonuclar açıklanmadı ek sınavların ama ? gidip alsam ??? bi fikri olan varmı?
Re: arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim?
naside91 yazdı:arkadaşlar malum daha eksınav sonucları açıklanmadı fakat ben öğrenci girişi dedim ve girdim açıköğretmin sitesinden ve öğrencilik durumu mezun yazıyo diploma işlemleri diye bi bölüm konulmuş bende daha önce yazmıyodu böle bişey daha sonuclar resmi olarakda açıklanmadı? daha önce sorumlu olduğum dersler yazıyodu... diploma basıldımı hayır çıktı belgesi alındımı hayır diploma notu 75,64 mezuniyet dönemi 2008/3 yazıyo ben gidip çıktı belgesini alabilirmiyim bu durumdA? DAHA resmi sonuclar açıklanmadı ek sınavların ama ? gidip alsam ??? bi fikri olan varmı?
Sabahtan beri bunun gürültüsü kopuyor forumda

Re: arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim?
ben daha yeni öğrendim ya
çok mutlu oldum çok hayırlısı valla evet biliyorum babam halledicek ankaraya gidip alıcak çıktı belgesini
allahım bugünleride ölmeden gördüm gam yemem artık