arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim?

Forumumuzda yer almayan konu ve başlıkları burada oluşturabilirsiniz.

naside91

arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim?

Mesaj gönderen naside91 » 15 Ağu 2009, 19:03

arkadaşlar malum daha eksınav sonucları açıklanmadı fakat ben öğrenci girişi dedim ve girdim açıköğretmin sitesinden ve öğrencilik durumu mezun yazıyo diploma işlemleri diye bi bölüm konulmuş bende daha önce yazmıyodu böle bişey daha sonuclar resmi olarakda açıklanmadı? daha önce sorumlu olduğum dersler yazıyodu... diploma basıldımı hayır çıktı belgesi alındımı hayır diploma notu 75,64 mezuniyet dönemi 2008/3 yazıyo ben gidip çıktı belgesini alabilirmiyim bu durumdA? DAHA resmi sonuclar açıklanmadı ek sınavların ama ? gidip alsam ??? bi fikri olan varmı?

Fays
Uzman Doktor

Re: arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim?

Mesaj gönderen Fays » 15 Ağu 2009, 19:13

naside91 yazdı:arkadaşlar malum daha eksınav sonucları açıklanmadı fakat ben öğrenci girişi dedim ve girdim açıköğretmin sitesinden ve öğrencilik durumu mezun yazıyo diploma işlemleri diye bi bölüm konulmuş bende daha önce yazmıyodu böle bişey daha sonuclar resmi olarakda açıklanmadı? daha önce sorumlu olduğum dersler yazıyodu... diploma basıldımı hayır çıktı belgesi alındımı hayır diploma notu 75,64 mezuniyet dönemi 2008/3 yazıyo ben gidip çıktı belgesini alabilirmiyim bu durumdA? DAHA resmi sonuclar açıklanmadı ek sınavların ama ? gidip alsam ??? bi fikri olan varmı?

Sabahtan beri bunun gürültüsü kopuyor forumda :) sonuçlar şu an açıklandı ama duyurusu pazartesi yapılır sanırım. istediğin zaman alabilirsin çıktı belgesini. ama biliyorsundur bunun için ankaraya bizzat gitmen ya da dilekçe yollaman gerekiyor.

naside91

Re: arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim?

Mesaj gönderen naside91 » 15 Ağu 2009, 19:29

ben daha yeni öğrendim ya :) çok mutlu oldum çok hayırlısı valla evet biliyorum babam halledicek ankaraya gidip alıcak çıktı belgesini :) allahım bugünleride ölmeden gördüm gam yemem artık

“Yeni Forum Konuları Oluşturun” sayfasına dön