SINAVLAR ACIKLANDI ARKADASLAR
Re: SINAVLAR ACIKLANDI ARKADASLAR
demekki isteyince oluyormuş.ben en çok cumartesi açıklanmasına şaşırdım hafta sonu bile mesai yaptılar galiba...Bu kadar hızlı açıklandığına göre bu 2.ek sınavın kokusu gibi geliyor banameloş yazdı:Görüyosunuz demi isteyince 5 günde nasıl açıkladılar

hala sitesinde ama resmi açıklandı yazızı yok 

ARKADAŞLAR BEN 3 YLLIKIM EK SINAVLA 30 KRDİ ALDIM 138 ALAN 80 OLDU 6 KREDİM KALDI MEZUN OLAMADIK YAAAAAAAAAA
Sadece 14 kredim kaldı
En son Canaslı tarafından 16 Ağu 2009, 20:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
açağıl
Selam arkadaslar,
Öncelikle mezun olanlarınızı tebrik ediyoum; inşallah yakın zamanda bize de nasip olur
40 kredinin 40'ını da almısım Allah'a şükür.
Toplam kredim:147 ama Alan kredim:42
İnşallah bir ek sınav daha olur ve böyle güzel sonuclar alırız.
Öncelikle mezun olanlarınızı tebrik ediyoum; inşallah yakın zamanda bize de nasip olur

40 kredinin 40'ını da almısım Allah'a şükür.
Toplam kredim:147 ama Alan kredim:42

İnşallah bir ek sınav daha olur ve böyle güzel sonuclar alırız.
''Eğer bir işi bir kişi yapabiliyorsa,onu herkes yapabilir!''
benimde 2 kredim kaldı arkadaşlar 2. Ek sınav için baskı kurmamız lazım mail dilekçe vs. yaparlar inş.
Üniforma üzerine forma giymek yasaktı.. Aşk işte ne yaparsın..Biz giyerdik formamızı,
ama bahanemiz vardı. 'BEŞİKTAŞ' LIYDIK..
ama bahanemiz vardı. 'BEŞİKTAŞ' LIYDIK..
Arkadaşlarhalit yazdı:ARKADAŞLAR BEN 3 YLLIKIM EK SINAVLA 30 KRDİ ALDIM 138 ALAN 80 OLDU 6 KREDİM KALDI MEZUN OLAMADIK YAAAAAAAAAA
Lütfen mesajlarınızı ve maillerinizi yalnızca üç yıllığım biçiminde atmayınız...
Korkuyorum sınavı yapıp 4 yıllıkları katmayacaklar diye

...

Diploma notu 71.72 mezun gösteriyor hadi hayırlısı bakalım. össye girmediğime yanarım.
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!
Olsun... Yine de bu sene sen çok iyi bir yer tutturabilirsin.MuRaT_KS yazdı:Diploma notu 71.72 mezun gösteriyor hadi hayırlısı bakalım. össye girmediğime yanarım.
Başarılar...
-
- Doktor
mezun olan arkadaşlar yarın diploma için başvurulara başlasak problem olmaz değilmi ?
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
Nasıl yani ?tolga_tolga yazdı:mezun olan arkadaşlar yarın diploma için başvurulara başlasak problem olmaz değilmi ?
-
- Doktor
bankaya para yatırsak halk eğitime gitsek diyorum bununda tarihi yok heralde deilmi hemen yapabiliyoruz diploma işlemlerini
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
Mezuniyet işlemleri panelinde diploma tarihi ve diplomanın nereye gönderileceği yazar. daha diploma basılmadan parayı yatırma bence. geçen sene ek sınav sonrası mezun olanların 1 ay sonra eline geçmiş diplomalar..tolga_tolga yazdı:bankaya para yatırsak halk eğitime gitsek diyorum bununda tarihi yok heralde deilmi hemen yapabiliyoruz diploma işlemlerini
-
- Doktor
Fays yazdı:Mezuniyet işlemleri panelinde diploma tarihi ve diplomanın nereye gönderileceği yazar. daha diploma basılmadan parayı yatırma bence. geçen sene ek sınav sonrası mezun olanların 1 ay sonra eline geçmiş diplomalar..tolga_tolga yazdı:bankaya para yatırsak halk eğitime gitsek diyorum bununda tarihi yok heralde deilmi hemen yapabiliyoruz diploma işlemlerini
bende once parayı yatırıcaz zannediyorum az kalsın yarın gidicektim bankaya halk eğitime