arkadaşlar ek sınav sonuçları ne zaman açıklanır ? ACİLL CVP
arkadaşlar ek sınav sonuçları ne zaman açıklanır ? ACİLL CVP
8-9 ağustos 2009da yapılan ek sınav sonuçları tam olarak ne zaman açıklanır bileniniz var mı? üni.ye kayıt olucam çıktı belgesi vermem lazım eylülün 3üne kadar açıklanırmı? geçen sene tam olarak ne zaman açıklandı bileniniz varmı?
Re: arkadaşlar ek sınav sonuçları ne zaman açıklanır ? ACİLL CVP
GEÇEN YILIN AÖLTAKVİMİNDEN ALINTIDIR..
Tarih : 27.08.2008 09:43:43
EK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI!
16-17 Ağustos 2008 tarihinde yapılan Açık Öğretim Lisesi ek sınav sonuçlarını, sisteme girerek Öğrenci Genel Bilgiler menüsü altındaki Sınav Sonuçları seçeneğini tıklayarak öğrenebilirsiniz.
Yani 10 gün sonra açıklanmış geçen yıl.Ama bu yıl giren sayısı fazla.sanırım 15 gün sonra açıklanır.Yada daha erken..
Tarih : 27.08.2008 09:43:43
EK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI!
16-17 Ağustos 2008 tarihinde yapılan Açık Öğretim Lisesi ek sınav sonuçlarını, sisteme girerek Öğrenci Genel Bilgiler menüsü altındaki Sınav Sonuçları seçeneğini tıklayarak öğrenebilirsiniz.
Yani 10 gün sonra açıklanmış geçen yıl.Ama bu yıl giren sayısı fazla.sanırım 15 gün sonra açıklanır.Yada daha erken..
teşekkürler arkadaşım tek temennim 3 eylülden önce açıklamaları..
Bugün aradım çağrı merkezini ağustos sonu dendı
açağıl
yaaa
babam gidip ankaran çıktı belgesini alıcak daha ağustosun kaçında açıklıcaklar acaba 3 eylüle kaydolmam lazım ben offfff
:(

Bunu düşünüyorlardır elbette. ek sınav, ÖSS'ye girip kazanan öğrencilerin mezun olup yerleşebilmeleri için yapılıyor aynı zamanda. ek süre tanırlar üniversiteye kayıt için merak etme.naside91 yazdı:yaaababam gidip ankaran çıktı belgesini alıcak daha ağustosun kaçında açıklıcaklar acaba 3 eylüle kaydolmam lazım ben offfff
:(
7 eylülde mazeret kayıtları varmış baktım öyle yazıyodu... insallah hayırlısıyla olur herşey
Merak etme o zamana kadar kesin açıklanır.
arkadaşlar birşey daha sorucam şimdi sınav açıklandı diyelim mezun oldum ders kalmadı hemen alma hakkım varmı çıktı belgesini yani o hafta içinde alabilirmiyiz gidip yoksa bi süre bekleyeceğizmi_? hemen alınabiliyormu yani bu belge_?
arkadaşlar ek sınav sonuçları açıklanmıştır öğrenci sayfanıza girip bakabilirsiniz.