teşekkürler inşallah hepimiz iyi bir yerler tuttururuz.Konuşkan yazdı:Olsun... Yine de bu sene sen çok iyi bir yer tutturabilirsin.MuRaT_KS yazdı:Diploma notu 71.72 mezun gösteriyor hadi hayırlısı bakalım. össye girmediğime yanarım.
Başarılar...
SINAVLAR ACIKLANDI ARKADASLAR
Re: SINAVLAR ACIKLANDI ARKADASLAR
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!
arkadaslar mezun olabılmek ıcın 3 yıllıklarda tam kredınınn kac olması gerkıyodu ya?
Ne Talihsizim ben yaa
-
- Doktor
jasvek yazdı:arkadaslar mezun olabılmek ıcın 3 yıllıklarda tam kredınınn kac olması gerkıyodu ya?
Toplam kazanılan kredinin 144 veya üzeri olması,
Ortak derslerin tamamını başarması veya muaf olması.
Alan kredisinin 64 veya üzeri olması (Genel Kültür hariç),
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
ya ben sımdı 2 kredı yzunden mı mezun olamadım ya kafayı yicemmmmmmmmmm
Ne Talihsizim ben yaa
-
- Doktor
2. ek sınav dedikodusu var büyük ihtimalde olur
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
ya olmazsa ünı yerletım ya boyle bır sey olamaz ya 2 ek sınav ıcın nereye basvurmam gerekıyor bı bılgın varmı?
Ne Talihsizim ben yaa
-
- Doktor
daha kesin olmadı ama gerekli mail adreslerine ve çağrı merkezine mail atarsanız ayrıca dilekçe faksla durumunuz hakkında bilgi verirseniz tabiki bu sadece sizin çabanızla olacak birşey değil bütün mağdur arkadaşlarla birlikte haraket edip derdinizi anlatmanız gerekiyor ben mezun oldum fakat arada mail atıyorum arkadaşlarım için.
-
- Doktor
cagrimerkezi@meb.gov.tr
mail adresi ayrıca farklı konularda farklı maillerde var
ayrıca aöl kendi sitesindede bazı sorularının cvplarınıda bulabilirsin onun adresini vermeme gerek yok değilmi
mail adresi ayrıca farklı konularda farklı maillerde var
ayrıca aöl kendi sitesindede bazı sorularının cvplarınıda bulabilirsin onun adresini vermeme gerek yok değilmi
-
- Doktor
rica ederim iyi geceler
arkadaslar mezun olmusummmmmmm çokk mutluyum darısı sızlerın basına:):)
arkadaşlar benim 202 alan 126 ama 1 tane zorunlu dersim kaldı tekrar ek sınav yapılsa ben o dersi alsam ama sınava girmesem girdi gözükürmüyüm acaba bilgisi olan varmı?
Konuşkan yazdı:Peki, alan kredisinin 80 olması zorunlu mu?
Zorunlu ders listesinde alan dersi kalmadı.
Şimdi, yalnızca zorunlu ders listesinde bulunan dersleri vermem yeterli olur mu?
evet alan krdesi 80 olması lazım
benım bıldıgım sınava gırmedıgınde sınava gırmes oldugunda mezun olamıyorsun derdın ne kı 2. ek sınav yapılsında sende gır gecmen bıle geremıyo da ne istıyosun
Ne Talihsizim ben yaa