SINAVLAR ACIKLANDI ARKADASLAR
Re: SINAVLAR ACIKLANDI ARKADASLAR
karaman artık ankarada olursa ek sınava değil normal girerim biranönce bitirmek istiyordum
ya karamandan ankara cok uzak bir yer deıl 1 yıl daha okumaktansa gitmeyı tercih ederim
Ne Talihsizim ben yaa
sadece 1ders olmasa tmm ama bi ders zaten össyede girmedim 16 ocaktaymış sınav belki ek sınav ankarada olmaz
-
- Asistan
Benim hala ek sınav sonucum görünmüyor, sadece mezun yazıyor acaba mezunlarınsınav sonuçlarını yayınlamıyorlar mı bilgisi olan var mı?
arkadaşlar mezun olduğumuza ait belgeyi halk eğitim merkezlerinden almıyormuyuz bugün halk eğitim merkezine gittim ankaradan alıncak dedi bilgisi olan varmı
-
- Doktor
ankaraya dilekçe yazacaksınız gerekli belgelerle birlikte yolladıktan sonra adresinize yollayacaklar.
buradada dilekçe örnekleri ve istenen evraklar yazıyor.
http://www.aciklise.net/genel/acik-lise-dilekce-ornekleri.html
buradada dilekçe örnekleri ve istenen evraklar yazıyor.
http://www.aciklise.net/genel/acik-lise-dilekce-ornekleri.html
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
peki çıktı belgesini direk ankaradan alsak olurnu
-
- Doktor
sanırım kendiniz veya noterden vekalet verdiğiniz birisi başvuruda bulunduğunuzda veriyorlar ama yinede çağrı merkezine bir danışın.
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
Olur. dilekçe ile talep edip 15-20 gün beklemek yerine bizzat ya da noterden tayin ettiğin vekilinin gitmesi ile hemen alabilirsin.Adga yazdı:peki çıktı belgesini direk ankaradan alsak olurnu
Ayni sorun bende de var. Nedenini bilen varmi ? Veya mezun gorulen arkadaslar kredilerini gorebiliyorlar mi ?mavi_buketler yazdı:Benim hala ek sınav sonucum görünmüyor, sadece mezun yazıyor acaba mezunlarınsınav sonuçlarını yayınlamıyorlar mı bilgisi olan var mı?
-
- Doktor
arkadaşlar mezun olunduktan sonra kredi butonları ilk gün gözüküyordu kapatmışlar artık korkmayın..
-
- Doktor
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 3 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Kayıt Tipi : KAYIT YENİLEME Kayıt Tarihi :
bendede buşekilde bilgi var ve sadece diploma notu yazıyor
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Kayıt Tipi : KAYIT YENİLEME Kayıt Tarihi :
bendede buşekilde bilgi var ve sadece diploma notu yazıyor