EK SINAV DUYURUSU!
29 Ağustos 2009 tarihinde 3 yıllık sistemde okuyanlar için dönemi 5 olup aktif, donuk ve silik; 4 yıllık sistemde okuyanlar için dönemi 8 olup aktif ve donuk olanlardan mezuniyetine 30 ve daha az kredi eksiği olanlara yönelik sınav merkezi sadece ANKARA ve İSTANBUL olmak üzere ek sınav hakkı verilmiştir. Ek sınav şartlarını taşıyan öğrencilerimiz başvurularını 19/08/2009-21/08/2009 tarihleri arasında ilgili bankalara (T.C. Ziraat Bankası, T.C. Vakıf Bankası, T.C. Halk Bankası) 20 TL yatırarak en yakın Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine başvurarak ek sınav için kayıtlarını yaptırabilirler.
Not: Batı Avrupa ve Ortadoğu Programı sınava girme şartı tutan öğrencilerimizden bir gün önce ya da sınav günü sabahı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Ankara Halkla İlişkiler birimine (Gazi Hastanesi Karşısı-Beşevler) başvurmaları önemle rica olunur.
YENİ KAYIT İŞLEMLERİNE EK SINAV BAŞVURULARI İÇİN ARA VERİLDİ!
29 Ağustos 2009 tarihinde yapılacak olan ek sınavın kayıt yenileme işlemleri dolayısıyla yeni kayıt işlemleri 24 Ağustos Pazartesine kadar durduruldu . 24 Ağustos tarihinden itibaren yeni kayıt işlemleri devam edecektir. Silik ve tasdiknameli öğrencilerimizde bu tarihten itibaren kaydını yaptırabilirler.
Şimdi 2. Ek sınavlar olduda aramı verildi anlamamadım kafa karıştı harbiden umutlanmakta istemiyorum ama