En az 5 o...senturk yazdı:arkadaşlar 2.ek sınav için çok sevindim fakat ben 3 yıllık sistemde 10 dönemde bulunmaktayım. Sınav şartlarında dönemi 5 olan yazıyor yalnızca dönemi 5 olanlarmı girecek off yaaa

En az 5 o...senturk yazdı:arkadaşlar 2.ek sınav için çok sevindim fakat ben 3 yıllık sistemde 10 dönemde bulunmaktayım. Sınav şartlarında dönemi 5 olan yazıyor yalnızca dönemi 5 olanlarmı girecek off yaaa
3 yıllıklarda şart aranmıyor yasemin..Yasemin yazdı:oldum 3 dersten kalmıştım 4 kredi eksiğim vardı 3 dersten giricem milli güvenlik "1 - 2" ler birde felsefe 2 1 kaç tane daha secerim ama riske girmemek için
evet en fazla 30 kredi eksiği olanlar girebiliyo 30 kredilik olacakmış sınav
Dostum katılabilirsin. elini çabuk tut hemen kaydını yaptır. arkadaşlar emin olmadığınız konularda bilgi vermeyin arkadaşların geleceği söz konusu.hose yazdı:ya arkdaşlar ben 3 yıllık sistemde okuyorum kredim 99
toplam dönem 8
okudugu dönem 4
bende katyıla bilecekmiyim bu sınava
Fays yazdı:Dostum katılabilirsin. elini çabuk tut hemen kaydını yaptır. arkadaşlar emin olmadığınız konularda bilgi vermeyin arkadaşların geleceği söz konusu.hose yazdı:ya arkdaşlar ben 3 yıllık sistemde okuyorum kredim 99
toplam dönem 8
okudugu dönem 4
bende katyıla bilecekmiyim bu sınava
Fatih mi ,inşallah ben de Fatih'te girerimmm,İdo'yla İstanbul'a gitmek 70 dk,ordan Fatih yakın oooh Avrupa Yakası'na atılırsam diye korkmustum,rahatladımgecegündüz08 yazdı:arkadaşlar bende ek sınava için kayıt oldum kağıt verdiler kağıtta ev adresim ve sınav merkeziniz istanbul fatih yazıyodu ben bagcılarda oturuyorum
Mlk yazdı:Fatih mi ,inşallah ben de Fatih'te girerimmm,İdo'yla İstanbul'a gitmek 70 dk,ordan Fatih yakın oooh Avrupa Yakası'na atılırsam diye korkmustum,rahatladımgecegündüz08 yazdı:arkadaşlar bende ek sınava için kayıt oldum kağıt verdiler kağıtta ev adresim ve sınav merkeziniz istanbul fatih yazıyodu ben bagcılarda oturuyorum
Ben parayı yatırdım ama halk eğitime gitmedm daha.Ya aksama ya da yarn sabah gideceğim inşallah.Arkadaslar işiniz rast gitsin inşallah,cok heyecanlıyım ben