dersler yardımmmmmmmmmmm
dersler yardımmmmmmmmmmm
sormak istedigim anlatabilirsem mesela 2. donemde okuyorum ama biyoloji ikiden kaldım 3. donemde tekrar ikiyimi gorcem yoksa 3. mü görcem yok sa kitap farkı yok hagi dersten girersek o krediyi mi alırız 1.2.3.4.5.6.7.8. farketmezmi yada biyoloji 1 iveremedim orn bidaki donem biyoloji 2 yi sseçtim yoksa biri mi gormem gerekirdi oyle olursa 1 i geçemeden 2 yi geçtiysem 1 benm vermek oldugum dersmi ya cok karıştırdım anlaya bilirseniz aydınlatırmısınız
Re: dersler yardımmmmmmmmmmm
Ders kitapları 1-2-3-4-5(...) şeklinde gider. zorunlu bir dersi vermek zorundasın eğer 3 kez sınavına girip veremezsen o dersten muaf olursun. ama diğer durumlarda kaldığın dersi tekrar alabilirsin. mesela biyoloji 1 ve 2'yi aynı dönemde aldın ve 2'yi geçtin,1'den kaldın. diğer dönem biyoloji-1'i tekrar alarak geçmeye çalışırsın.belgin_34 yazdı:sormak istedigim anlatabilirsem mesela 2. donemde okuyorum ama biyoloji ikiden kaldım 3. donemde tekrar ikiyimi gorcem yoksa 3. mü görcem yok sa kitap farkı yok hagi dersten girersek o krediyi mi alırız 1.2.3.4.5.6.7.8. farketmezmi yada biyoloji 1 iveremedim orn bidaki donem biyoloji 2 yi sseçtim yoksa biri mi gormem gerekirdi oyle olursa 1 i geçemeden 2 yi geçtiysem 1 benm vermek oldugum dersmi ya cok karıştırdım anlaya bilirseniz aydınlatırmısınız
teşk ama ben yalnş yaptım ozaman mesele mat 1 den kaldım 1. donem. ama ben 2. donem mat 2 yi seçtim bu sefer nolck geçersem mesela kabul gormicekmi
belgin_34 yazdı:teşk ama ben yalnş yaptım ozaman mesele mat 1 den kaldım 1. donem. ama ben 2. donem mat 2 yi seçtim bu sefer nolck geçersem mesela kabul gormicekmi
Ben öyle bir şey demedim.. kabul görür. dersler birbirinden bağımsızdır. kalırsan, kaldığın dersten kalırsın. diğer geçtiğin derslerin kredisini alırsın.
eğer illa ki geçemem diyorsanız ve zamanınız varsa, muaf olmayı deneyin. 3 dönem üstüste veremezseniz dersi muaf sayılıyorsunuz..
Önemli olan; senin ne kadar iyi anlattığın değil,
ne kadar anlaşıldığındır..
ne kadar anlaşıldığındır..
ama sen yınede calısıp muaf olmamaya ozen goster....

ben girebiliyorum sorun yok