2. ek sınav yapılıyor arkadaşlar
Re: 2. ek sınav yapılıyor arkadaşlar
ben kredimi tamamladım ama ortak derslerim duruyomuş 7 ders 3 ünden muaf olucam bu sınavda diğer 4 dersi vermem lazım mezuniyet için biyoloji 1-2 fizik 2 t.c.inkil.ata.1 dersleri 1 kitabım kaldı çalışılıcak. sınav yerinide merak ediyorum inşallah bulunduğum semtte girerim. HERKESE BAŞARILAR DİLİYORUM ARKADAŞLAR İNŞALLAH BU SEFER ALICAĞIZ DİPLOMALARIMIZI VE 2010 DA ÜNİVERSİTE KAPILARINI AÇICAĞIZ İNNŞALLAHHHHHHHH!! 

bulunduğun semt neresi acaba ? çünkü sınav istanbulda sadece fatih - ve kadıköy bölgesinde olucak..
Ankara'yı bilmiyorum fakat diğer sayfalarda arkadaşlar yazmıştı.
Bu ek-sınava daha az kişi katılacağından daha az bölgede gerçekleşecek.
Ankara'yı bilmiyorum fakat diğer sayfalarda arkadaşlar yazmıştı.
Bu ek-sınava daha az kişi katılacağından daha az bölgede gerçekleşecek.
ben kadıköyde gireceğim. az kişi gireceği için de diplomalar daha çabuk gelir umarım.
Önemli olan; senin ne kadar iyi anlattığın değil,
ne kadar anlaşıldığındır..
-
- Acemi
ek sınava giren bütün arkadaşlara başarılar...
SANA YÜZ VERİP ADAM ETTİYSEM SIFIRLA ÇARPAR YOK EDERİM???
katılıyorum.. milli eğitime teşekkürler bu ek sınav için,2 kredi için 1 sene beklemek zorunda kalmayacağım
parasıyla diilmi yapcaklar tabi işleri ne millet okumaya çalışıo 

Üniforma üzerine forma giymek yasaktı.. Aşk işte ne yaparsın..Biz giyerdik formamızı,
ama bahanemiz vardı. 'BEŞİKTAŞ' LIYDIK..
-
- Acemi
sizce açık lisedekiler bizleri birer gelişmek için çabalayan insamlar olarakmi yoksa para olarakmi görüyo?
gelişmek için görseydiler önce dekontu isteyip sonra kayıt yapmazlardı..
dekont yoksa kayıt yok,sloganları bu (!)
dekont yoksa kayıt yok,sloganları bu (!)
-
- Acemi
biz onların ekmek kapisi gibiyiz.2. senemde kitap bulmakta zorlandım ozaman kitapları kayıt oldugumuz yerin karşısında boş bi dükkan vardı ordan alıyoduk.kitap bulamayınca ordan bir görevliye napcam ben diye sordum.gayet terbiyesizce ve lavbali bir tavirla.amman canım okurken bu kadar kitap peşine düştünmü okucak olsanız burda ne işiniz var.alt üstü bir kitap görende burdan mezun olup üniverste okicaksınız sanır.okumak isteyen liseyi birakmazdi dedi.kimse kimseyi böyle bişeyle.kimse kimsenin ne zorluklar çektiğii bilemez.bu benim düşüncem
bnce acıkögretime gelen insanlar birşeylerin farkına varmış oluyor, çaba gayret zaten amacı var adam niye boşu boşuna buraya para versinki sanki bedava millet kafasına göre girip çıkıyor sınava acıkögretim okumak daha zor bence normal devlet okulu hem ders görüyosun hemde iyi birysen ztn ögretmen falan torpil yapma durumu var ama burda cok farklı insanlar kendi çalışıo tek bi kitabı.. çalışan işten cıkıo okuyo ewli olanlar var, cocugu olanlar kolaymı bu işler okulda ünite ünite sınava giriyosun onun ortalaması karneye geliyo kafana göresin yani burda millet azimlen çalışıo saygı duyulması lazım ama bizim memlekette nerdee.. adam 1000 kişi kayıt olur kişi başı 20 alsak hoop tamam diye bakıo olaya ya 

Üniforma üzerine forma giymek yasaktı.. Aşk işte ne yaparsın..Biz giyerdik formamızı,
-
- Acemi
bizim millet kimden nasıl kendiize kar sağlarız dite bakıyoruz.emeğe saygıları yok...
Arkadaşlar bu ikinci ek sınavı kayıt olmayı kacırdım benım 10 kredım kalmısdı sımdı 4 yıllıkmı okuyacam tekrar sınav olurmu sızce 

-
- Acemi
hiç belli olmaz belki talebe yada senin gibi kaydı kaçıran yada bilmeyenlerin talebine göre küçük bir ihtimal yani.inşallah yaparlar boşuna seneniz yanmaz...
bir dönemde 5. sınav görmedim hiç yada ben olmadığını biliyorum sadece.. 2 ek sınav oluyor diye biliyorum ben. bende 1. ek sınavda tek dersi kaçırmıştım o yüzden 2. ek sınava kaldım
-
- Acemi
bende hiç duymadım ama talebe bağlı yaparlarmı bilmem mağdur olnlar için.snmiyormya neyse