3 yıllık olupta 2. ek sınava kayıt yaptıramaynalar .?
Re: 3 yıllık olupta 2. ek sınava kayıt yaptıramaynalar .?
bende ek sınav kayıt yaptıramadım 10 kredim kalmısdı sımdı 4 yıllık okumak zorunda kalcaz bu haksızlık
seninkinin haksızlıkla hiç bi ilgisi yok kendi ihmarkarlığın yüzünden kaçırmışsın....siteyi takip etseydin şuan girebilecektin...
Take me to the deep oceans!
Kesinlikle katılıyorum..Yasemin yazdı:seninkinin haksızlıkla hiç bi ilgisi yok kendi ihmarkarlığın yüzünden kaçırmışsın....siteyi takip etseydin şuan girebilecektin...
-
- Doktor
bende her dakika siteyi takip edenlerdenim aöl ye girmeseniz bile günde buraya 2 kere girseniz sabah akşam herşeyden haberiniz olur.Ayrıca ben bu site sayesinde ders çalışma alışkanlığı kazandım arkadaşlar ek sınavda bütün derslerimi geçtim sitede emeği geçen çok dostumuz var bizde onlardan kazandığımız birikimle bizden sonrakilere yardımcı olmaya çalışıyoruz
heheh ama tabiki biyere kadar diplomayı bekliyorum 

"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
gözlerim yaşardı hadi ağlıyalım 

Take me to the deep oceans!
-
- Doktor
niye gözlerin doluyorki ben burada hiç duygusal bişey goremiyorum..Yasemin yazdı:gözlerim yaşardı hadi ağlıyalım
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
-
- Acemi
pes etmek yok arkadaşlar.ne derlerse desinler nekadar zor yaparlarsa yapsınlar liseyi bana 30 senedede ukuk bitirtsinler inat deilmi bitircem başarımı gözlerne sokcam.açık liseeden mezun olup htıp gazetecilik v.b üniversiteler kazanan bir çok arkadaşamiz var..
SANA YÜZ VERİP ADAM ETTİYSEM SIFIRLA ÇARPAR YOK EDERİM???
esra_wish_ yazdı:pes etmek yok arkadaşlar.ne derlerse desinler nekadar zor yaparlarsa yapsınlar liseyi bana 30 senedede ukuk bitirtsinler inat deilmi bitircem başarımı gözlerne sokcam.açık liseeden mezun olup htıp gazetecilik v.b üniversiteler kazanan bir çok arkadaşamiz var..
ama çok haksızlık oldu 3.ek sınav çıktı yine giremiyoruz sınava.