arkaşlar bu sene ki sınav sonuçlar toplamda 84 kredi war ve önümde 3 sınavıda
geçecegim böle allah izin verirse

Sineğin yağını hesap etmek diye işte buna derimciko_seko yazdı:Arkadaşım öncelikle belirtmek isterim senin notlarına inanmadığımdan değil fakat excel den PrintScreen yapmışsın yani excelde notlarımızı dilediğimiz gibi değiştirebiliriz.
Örnek : Öğrenci Girişinden SS Alırsan daha inandırıcı olabilir
Fakat Bu şekil Excel'den alırsan böyle değişebilir:
ve son olarak belirtmek isterimki senin notların ne kadar yüksek olursa o kadar gururlanırız hepimiz sonuçta hepimiz bu sistemin öğrencileriyiz.Kesinlikle beni yanlış anlama bir an dikkatimi çekti belirtmek istedim sadece.
onu başka türlü derlerdi amaFays yazdı:
Sineğin yağını hesap etmek diye işte buna derim
ciko_seko yazdı:Arkadaşım öncelikle belirtmek isterim senin notlarına inanmadığımdan değil fakat excel den PrintScreen yapmışsın yani excelde notlarımızı dilediğimiz gibi değiştirebiliriz.
ve son olarak belirtmek isterimki senin notların ne kadar yüksek olursa o kadar gururlanırız hepimiz sonuçta hepimiz bu sistemin öğrencileriyiz.Kesinlikle beni yanlış anlama bir an dikkatimi çekti belirtmek istedim sadece.
onu olsa olsa şöle derlerdi ; oruç başınamı vurdu sanane adamın notundan git dersini çalış, işine bakProfesor_ yazdı:onu başka türlü derlerdi amaFays yazdı:
Sineğin yağını hesap etmek diye işte buna derim
ciko_seko yazdı:Arkadaşım öncelikle belirtmek isterim senin notlarına inanmadığımdan değil fakat excel den PrintScreen yapmışsın yani excelde notlarımızı dilediğimiz gibi değiştirebiliriz.
cwsezar yazdı:ciko_seko yazdı:Arkadaşım öncelikle belirtmek isterim senin notlarına inanmadığımdan değil fakat excel den PrintScreen yapmışsın yani excelde notlarımızı dilediğimiz gibi değiştirebiliriz.
S.a
tşklr düşencen için arkdaşım web sitede olanında koyarız sorun deil![]()
![]()
şimdi nasıl inandırıcı oldumu![]()
maksat milleti kandırmak degil dostum bi söz vardı da boşver
biliyorum dostumIqut.. yazdı:cwsezar yazdı:ciko_seko yazdı:Arkadaşım öncelikle belirtmek isterim senin notlarına inanmadığımdan değil fakat excel den PrintScreen yapmışsın yani excelde notlarımızı dilediğimiz gibi değiştirebiliriz.
S.a
tşklr düşencen için arkdaşım web sitede olanında koyarız sorun deil![]()
![]()
şimdi nasıl inandırıcı oldumu![]()
maksat milleti kandırmak degil dostum bi söz vardı da boşver
Tebrik ederim karde$m notların gerçekten Çok GüseL ..
Bu arada notlarına inanıyorum gerçekten Ama düzeltmek istesen Ps bilmene gerek Yok paintle bilene çok Rahat deği$irebilrsin örn;