2.EK SINAVDA MEZUN OLANLAR BURAYA
2.EK SINAVDA MEZUN OLANLAR BURAYA
çok ama çok mutluyum sonunda bitti. büyük bir stresten kurtulduk elhamdülillah
Re: 2.EK SINAVDA MEZUN OLANLAR BURAYA
2009 başında başladık sonunda bitirdik oysa ilk girdgmde 2 3 senede anca bitiririm diodm. kader kısmet hesabı 

Üniforma üzerine forma giymek yasaktı.. Aşk işte ne yaparsın..Biz giyerdik formamızı,
ama bahanemiz vardı. 'BEŞİKTAŞ' LIYDIK..
her şeyin başı azim azimli olduğumuz sürece başaramayacağımız hiç bir şey yoktur. Yeterki ne istediğimizi bilelim ve karar verelim bu kadar
-
- Doktor
hehe bencede azimle taşı deler hesabı bu aöl öğrencilerin çoğuda deliyor 

"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
ya okulda bu kadar azimle okuyan yok be kardesm ben bile okulda 7 8 zayf her dönem buraya geldim o çocuktan eser yok hesabı
burası bi farklı hani çaba war o kitapları alıosun eve gdiosn her sayfasında bi hırs bi çaba çalışıosn fln mezun olmayan arkadaşlarda devam yani yılmakk yok! 

Üniforma üzerine forma giymek yasaktı.. Aşk işte ne yaparsın..Biz giyerdik formamızı,
- Son Osmanlı
- Çırak
Ben ilk Sınavda Mezun oldum
Sadece Yüz Yüze Eğitimimin Bitmesini bekledim.. Herkese Hayırlısı Olsun..

Devlet-i Ebed Müddet دولت عالیه عثمانیه
Bastığın Yerler OSMANLI Toprağıdır ! !
Bastığın Yerler OSMANLI Toprağıdır ! !
ben hala inanamıyorum 2 dersten kesin kalıcam ve 4 yıllığa tabi olucam diyodum.hatta bu sınav sonuçlarına bakmak dahi istemedim ama çok şükür öğrencilik durumunda MEZUN yazısını gördüm. çalışmak çalışmak çalışmak emek sarfedersen karşılığını mutlaka görüyosun ben bunu bu okul vesilesiyle çok iyi öğrendim.
hepimiz mezunuz,hepimiz mutluyuz 

Önemli olan; senin ne kadar iyi anlattığın değil,
ne kadar anlaşıldığındır..
ne kadar anlaşıldığındır..
-
- Acemi
Rahatız mutluyuz gururluyuz lise bitti
- sofistike07
- Yardımcı Asistan
Sonunda şükürler olsun ki bitti bizden daha mutlusu olmazŞ

Sevmek her zaman sahip olmak değildir...
Sevgi bazen beklemektir...
Sevgi bazen beklemektir...
evet yaa çok şükürki bitti herkese hayırlı olsun arkadaşlar sonunda başardık şimdi diplomamız için eylül sonunumu beklicez arkadaşlar yapmamız gereken bişey varmı acaba
bekliycez diploma işlemleri bölümünden diploma nerede diye yazar
MEB'in belirlediği bankalara TC numaranı bildirerek 10 TL diploma harcı yatırıyorsun sonra il halk eğitim merkezinden diplomanı alıyorsun. mezuniyet işlemleri panelinde diplomanın gönderildiği yer yazar.o yazıdan 3-4 gün sonra da diplomayı alabilirsinsinan yazdı:evet yaa çok şükürki bitti herkese hayırlı olsun arkadaşlar sonunda başardık şimdi diplomamız için eylül sonunumu beklicez arkadaşlar yapmamız gereken bişey varmı acaba
şükürler olsun bitti, bende 4 yıllıktım artık liseye veda hepimize geçmiş olsun arkadaşlr
2. ek sınava girseydim bir tane dersim kalmıstı ondanda zaten muaf olucaktım biticekti ama malesef tatildeydim haber veren de olmayınca giremedim hepinizi tebrik ederim (ÇOK KISKANDIM)