Arkadaşlar 2010'daki 3. Sınavın Sonuçlarının Açıklanma Tarihi 8 Eylül Diyor. Bu Sınav Sonucunda Mezun Olucam Allah Kısmet Ederse. Ama Bu Tarih'e Kadar Çoğu Ünilerin Kayıt Tarihi Bitiyor Yada 8 Eylül Son Gün vs. Sınav Sonucu Açıklanmadan Mezun Olduğunu Bilemessin ve Her Hangi Mezun Yazısı veya Çıkma Belgeside Alınamaz
Açık öğretim lisesinden son dönem mezun olan öğrencilere kayıt olmak için ek kayıt zaman hakkı tanıyorlarmış, açık öğretim lisesi gereken bildiriyi kendisi üniversitelere gönderecektir bu gibi konular kafanızı yormasın hepsi düşünülmüştür.
bende bunu epeyce düşündüm bende o sınava giricem ama benim ek sınavada ihtiyacım var
bu dönem 8 ağustosta ek sınav oldu mezun olabilecek öğrencilere ardında da 2. ek sınav aynı ay içinde oldu yani bir şekilde ayarlıyorlar inşallah seneyede bu şekilde güzellikler yaparlar
bende bunu düşünüyordum hep 2010 ağustos sınavında mezun olanlar 2010 öss'ye girebiliyormu yani öss ağustostan önce olduğu için mezun olmadan girebiliyormuyuz??
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum
Bal10cuk yazdı:hatta öss başvuru şartlarında
dönem şartı tutanlar sorumluluk kendinde olmak suretiyle ek sınav yapılabilmesi durumunda öss ye basvurbilirler yazıyor
ya benim birşey daha aklıma takıldı benim 2010 mayıstaki sınavda dönemim 7 ağustostakinde de 8 oluyor.2010 öss sistemi değişti ve iki sınav sistemi oldu YGS ve YLS.İlk sınav nisan ayında olacakmış yani bizim mayıstaki sınavdan önce ozaman benim dönemim 6 olmuş oluyor yinede bu sınava girebilirmiyim?
bide öss karışıklığı çıktı ya
Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum
onu düşünürler mutlaka ona kalırsa normal llisede okuyan öğrencilerinde bir çok zayıf dersi alttan dersi oluyor ama onlar mezun olabilecek durumda son sınıf düzeyinde oldukları için alınıyor bizide alırlar almak zorundalar