Benim sayısal ya allah izin verirse 27 sinde sınawa girip mezun olma planı yapıyorum sonrada ver elini üniversite.gülyeter yazdı:senin alan ne ben alanimdan memnunum çok kolay geliyo dogan
Bu kadar da olur mu ya
Re: Bu kadar da olur mu ya
Sadece 4 krediye ihtiyacım var ama buna rağmen çok tedirginim
yarın kayıtları yaptırıp var gücümüzle çalışırsak başarırız allahın izniyle arkadaşlar.Rally yazdı:Sadece 4 krediye ihtiyacım var ama buna rağmen çok tedirginim
Allah yardımcımız olsun benim 1 kredi eksiğim var ben bile tedirginim.
duzenli calişamk gerekiyo surekli degil duzenli calişirsak olacaktır emin olabilirsiniz
Adı :GÜLYETER Soyadı :...
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 216 Alan Kredi : 112
Mezuniyet Tarihi : 09/05/2011
dogan...
ya cok merak ettim gerci ek sınava daha var ama sınav sonucları ek yerlestirmeye yetisecek mi daha dogrusu diploman yetisecek mı??bir de ilk yerlesirmede kaydını yaptıramadın ıkıncıye hakkın oluyor mu ki???bi sorum daha olacak öss puanın geldiginde orta ögretim basarı puanında hesaplamanın icine dahil mıydı???soruyorum cunku daha mezun olmadıgın icin diploma notunda belli degildır yani aobp yi nasıl degerlendirdiler acaba bilıyormusun???
ya cok merak ettim gerci ek sınava daha var ama sınav sonucları ek yerlestirmeye yetisecek mi daha dogrusu diploman yetisecek mı??bir de ilk yerlesirmede kaydını yaptıramadın ıkıncıye hakkın oluyor mu ki???bi sorum daha olacak öss puanın geldiginde orta ögretim basarı puanında hesaplamanın icine dahil mıydı???soruyorum cunku daha mezun olmadıgın icin diploma notunda belli degildır yani aobp yi nasıl degerlendirdiler acaba bilıyormusun???
vay bee soru bombardımani 

biraz öyle oldu ama gercekten merak ediyorum 

sor tatlim ya benimde merak ettigim çok soru var ögrencilere degil direk hocaya soruyorum ben 

arkadaşlar boş sorularla kafalarınızı meşkul etmeyin lütfen.
Bir ek-sınav yapılıyor ise tüm ayrıntıları tüm makamlarca kararlaştırılmış ve düşünülmüştür, onlar bu kararları alırken sadece ek-sınav yapalım gitsin diye karar almıyorlar, bu gibi soruların herkesin aklına gelebileceğini onlarda biliyor elbetteki ve ilk onların aklına geliyor bu tip sorular ve çözümünü üretiyorlar hiç bir şey aksamaz herşeyi yaparlar ne kadar bişeyler geçikirse o kadar ek zaman ek-süre vb. şeyler çıkartırlar çıkarmak zorundalar.
Öğrencilerin yani bizlerin bu tip basit soruları sorması yerine sadece derslere odaklanması gerekir biz çalışalımda onlar mecbur vericek diplomayı mecbur yapacak kaydı bunlar teferruat, işler iki parça kağıda kalsın önemli biz başabilecekmiyiz, eğer başıyorsak zaten onlar diplomayı gözümüze sokuyorlar alın bu sizin bu diyerekten yani biz almıyor onlar biz başarılı oldukça, başarının hakkını vermek zorunda kalıyorlar...
Soru yok çalışmaya devam
Eğer biz birşeyler öğrenebiliyorsak bunu kendinimiz için yapabiliyorsak, onlarda bizim için çalışmak,çabalamak,uğraşmak zorundalar, işin aslında en gereksiz olan yeri belge kayıt kuyduat işleriyle uğraşmak zorundalar, yani bunları, biz değil onlar düşünmek zorundalar, biz zaten derslerle yeterince şu ufacık zihnimini günlerce meşkul etmiyormuyuz
Umarım birazda olsa aydınlatıcı olabilmişimdir...
Herkese hayırlı bayramlar dilerim, Mubarek Ramazan bayramızı kutlarım...
Bir ek-sınav yapılıyor ise tüm ayrıntıları tüm makamlarca kararlaştırılmış ve düşünülmüştür, onlar bu kararları alırken sadece ek-sınav yapalım gitsin diye karar almıyorlar, bu gibi soruların herkesin aklına gelebileceğini onlarda biliyor elbetteki ve ilk onların aklına geliyor bu tip sorular ve çözümünü üretiyorlar hiç bir şey aksamaz herşeyi yaparlar ne kadar bişeyler geçikirse o kadar ek zaman ek-süre vb. şeyler çıkartırlar çıkarmak zorundalar.
Öğrencilerin yani bizlerin bu tip basit soruları sorması yerine sadece derslere odaklanması gerekir biz çalışalımda onlar mecbur vericek diplomayı mecbur yapacak kaydı bunlar teferruat, işler iki parça kağıda kalsın önemli biz başabilecekmiyiz, eğer başıyorsak zaten onlar diplomayı gözümüze sokuyorlar alın bu sizin bu diyerekten yani biz almıyor onlar biz başarılı oldukça, başarının hakkını vermek zorunda kalıyorlar...
Soru yok çalışmaya devam

Umarım birazda olsa aydınlatıcı olabilmişimdir...
Herkese hayırlı bayramlar dilerim, Mubarek Ramazan bayramızı kutlarım...
yeterince aydınlattın ceko-siko kardesim:)allah razi olsun aslinsa dediklerin dogru bizim işimiz sadece calismak gerisi gelir zaten