fays bende senle aynı durumdaydım.
ama bu seneki öss duyurusunda ek sınav sonucu mezun olabilecekler de öss ye başvurabilir yazıyordu.
Sınav Takvimi 2010 için açıklandı.
bu sene öss ye girmeye hazırlanan arkadaşlarda bundan faydalanabilir. 3.sınav ağustosta olacağı için zaman kısıtlı. yinede bunu düşünerekte hareket edebilirler.
lütfen yardım
Re: lütfen yardım
elbette öyle bir temennimde yok zaten bunu da iddia etmedimciko_seko yazdı:bu yıl ek-sınavların bu kadar bol olmasının tek sebebi var herkes biliyor zaten düşünmeye fazla gerek yok 3 yıllıkların son senesi![]()
![]()
![]()
Her yıl böyle 3 Ek-Sınav yapılmayacağından emin olabilirsin

arkadaşlar beni sağlam bir bilgiye ihtiyacım var lütfen yardım...
bu yıl dershane yede kayıt yaptırdım ÖSS ye girmek için, 6.DÖNEMDEYİM VE 142 KREDİM VAr, ÖSS ye başvurabilirmiyim sizce.
bu yıl dershane yede kayıt yaptırdım ÖSS ye girmek için, 6.DÖNEMDEYİM VE 142 KREDİM VAr, ÖSS ye başvurabilirmiyim sizce.
bende 6. dönemdeyim dersaneye kayıt yaptırdım ocaktan sonra lise son düzeyinde görünecez basvurularda ocaktan sonra baslar yapabiiriz bence umarım

evetserhat30 yazdı:arkadaşlar beni sağlam bir bilgiye ihtiyacım var lütfen yardım...