Puan Sistemi Ve Kredi
Puan Sistemi Ve Kredi
Arkadaşlar ben bu sene kayıt Oldum Aöl ye ve size sorum ise şu bi derste 20 soru var her soru kaç puan ediyor ve farzedinki bütün derslerden 65 aldım bu puana göre 2.5 senede bitirebilirmiyim Okulu
Re: Puan Sistemi Ve Kredi
Kimseden cevap yoqmu 

1 yılda 2 kez sınava giriyorsun bir dönemde ancak 30 kredilik sınava girebilirsin yani 1 yılda girdiğin bütün dersleri verirsen 60 kredi alırsın 2 yılda 120 olur buna göre 2.5 yılda 150 kredi toplarsın ancak bunuda bütün dersleri vermen varsayımıyla yaptım o kadar kolay değil yani. 192 krediye ulaşman gerektiğine göre matematiksel olarak 3,5 yılda bitiyor diyebiliriz . sanırım sen bu 2.5 yılda bitirme olayını aol sitelerini araştırırken buldun ama o 3 yıllık sistemdekiler için geçerliydi ve artık kalktı 3 yıllıklar-
2 ci soruna gelince evet 20 soru var her soru 5 puan dersi geçmek için en az 9 doğru yapman gerek yani 45 puan bunuda çok soruyolar 3 yanlış bi doğruyu götürmüyor
2 ci soruna gelince evet 20 soru var her soru 5 puan dersi geçmek için en az 9 doğru yapman gerek yani 45 puan bunuda çok soruyolar 3 yanlış bi doğruyu götürmüyor

iyi de artık senede 3 sınav olduğu için 2,5 yılda bitirebiliriz
artık senede 3 sınav olucak diye bişey duymadım benim bildiğim ocak ve haziran sınavlarından sonra bir tane ek sınav yapılıyor onada 162 kredisi olanlar girebiliyor
yok artık ağustosta da bir sınav var herkes girecek o sınavada
o zaman benim verdiğim bilgiler yanlış oluyo özür dilerim takip edemiyorum bu aralar
benim bitiyor 3.ci ek sınavda ama diğer aol öğrencileri için sevindim

Şu da var ama dersten geçtigin zaman 100 de olsa aynı krediyimi alıyosun 45 le arasında bi fark yokmu kredi de :s
hayır yok 45 de alsan 100 de alsan kredi değişmez
Bi sorum daha var size kusura bakmayın . matematik ten kaldımı farzedin 1. dönemde veremezsem geçemiyormuyum . ve üniversite sınavında Kaç Puan veriyor Aöl Okul Puanı Olarak
aolde 1 2 diye sınıf yok doğal olarak sınıfı geçememekte yok sadece kredi toplarsın matematik kaldın diyelim bir daha girersin geçemediğin dersten 3 kere geçemessen o dersin kredisini alamassın ama geçme zorunluluğunda ortadan kalkar . yani bi dersten 1 alınca sınıfta kalmıs olmassın.öss okul puanı konusunda açıktan okuyorum düşük verirler diye korkun olmasın aynı normal liseler gibi derslerdeki notlarına göre gelir 99 okul puanı alanlar bile varcruelwolf yazdı:Bi sorum daha var size kusura bakmayın . matematik ten kaldımı farzedin 1. dönemde veremezsem geçemiyormuyum . ve üniversite sınavında Kaç Puan veriyor Aöl Okul Puanı Olarak
bu arada arkadaşlar sadece 18 yaş ve üzeri olanlar bir yılda 3 kez sınava girebilecek...
Eğer 18 yaşından küçük iseniz yine yılda 2 sınava girebileceksiniz...
Örneğin; kişi 17 yaşında, bu yıl 2 kez sınava girecektir,
seneye 18 yaşında olunca hiç bir işlem yapmadan sistem otomatik olarak, artık sizi 3. dönem üzerinden sınava tabi tutacaktır, ve 3 kez sınava girebileceksiniz
Eğer 18 yaşından küçük iseniz yine yılda 2 sınava girebileceksiniz...

Örneğin; kişi 17 yaşında, bu yıl 2 kez sınava girecektir,
seneye 18 yaşında olunca hiç bir işlem yapmadan sistem otomatik olarak, artık sizi 3. dönem üzerinden sınava tabi tutacaktır, ve 3 kez sınava girebileceksiniz

ÇOk ÇOk Saol ALlah razı Olsun
ben bu sene girdim 18 e İnş bitiririm 2,5 senede 

ceto911 yazdı:aolde 1 2 diye sınıf yok doğal olarak sınıfı geçememekte yok sadece kredi toplarsın matematik kaldın diyelim bir daha girersin geçemediğin dersten 3 kere geçemessen o dersin kredisini alamassın ama geçme zorunluluğunda ortadan kalkar . yani bi dersten 1 alınca sınıfta kalmıs olmassın.öss okul puanı konusunda açıktan okuyorum düşük verirler diye korkun olmasın aynı normal liseler gibi derslerdeki notlarına göre gelir 99 okul puanı alanlar bile varcruelwolf yazdı:Bi sorum daha var size kusura bakmayın . matematik ten kaldımı farzedin 1. dönemde veremezsem geçemiyormuyum . ve üniversite sınavında Kaç Puan veriyor Aöl Okul Puanı Olarak
Bu arada çok Çok saolu size yazdım