3,EK SINAVDA MEZUN OLANLAR BURAYA
Re: 3,EK SINAVDA MEZUN OLANLAR BURAYA
tebrikler gerçekten haklısın umutsuzluğa yer yok eğer gerçekten başarmak istiyosak
Arkadaşlar ek sınavdan bende mezun oldum. İkinici ek sınavı görememiştim. Dolayısıyla katılamamıştım.Buda beni çok üzdü.9 krediye ihtiyacım vardı.Bu kadar az kredi için 4yılık sisteme tabi olacaktım.Müjdeli haber geldi.3. ek sınav duyurusunu aldım.Ve süprizzz. 13 kredilik dersden 9 kredliğini vermişim:). Şimdi benim sormak istediğim bir soru var. Diplomaharçları nezamana kadar yatırlması gerekiyor???
bende duyuru bekliyorum ama eski duyurulara baktımda böyle birşey göremedim sanırım her zaman yatırabiliriz
tecrübeli diploma alan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim...Diplomalar basıldığında veya HEM 'e gönderildiğinde diploma harcını yatırsak olurmu acaba 

darısı başımıza ama ben ankara mıhabbetini anlamadım son sınaa ankaradamı giriliyor?
Amin inşallah sizlerde mezun olursunuz.yesim yazdı:darısı başımıza ama ben ankara mıhabbetini anlamadım son sınaa ankaradamı giriliyor?
3-Ek-Sınav sadece ankarada yapıldı herkes Hangi ilde olursa olsun Ankaraya gelerek sınava girdi, Aol 'un merkezi Ankarada olduğu için ve işlemler daha çabuk olsun diye yapıldı sanırsam çünkü sınava pazar günü girdik ve pazartesi sabahı baktığımızda sınav sonuçlarımız açıklanmıştı

arkadaşlar ben 3. ek sınav sonucunda mezun oldum fakat diploma notum biraz düşük diploma notu neye göre belirleniyor
İstediğiniz zaman yatırabilirsiniz. ister şimdi,ister diplomalar gelince.. bir kısıtlama yok.ciko_seko yazdı:bende duyuru bekliyorum ama eski duyurulara baktımda böyle birşey göremedim sanırım her zaman yatırabiliriztecrübeli diploma alan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim...Diplomalar basıldığında veya HEM 'e gönderildiğinde diploma harcını yatırsak olurmu acaba
teşekkürler dostum.O zaman acele etmeye gerek yok diplomayı almaya giderken yatırır. ordan hemen gider alırım diplomamı inşallah...
arkadaşlar az önce sisteme giriş yaptımda, diplomalarımız basılmış 1 hafta - 10 güne kadar HEM'lere gönderirler heralde, ah bir elime alsam şu diplomayı oh çekecem ya 

ya arkadaşlar benim toplam kredim 114 alan kredim 47 3 4.dönemdeyim öss ye başvuru yapabilirmiyim acaba bu sene diyelimki girdim tercihim geldi ama kredim eksik ve veremedim seneyeki tercih hakkım yanıyormu
bütün mezun olan arkadaşları tebrik ediyorum inşallah üniversitende mezun olursunuz en iyi notlarla.
Umarım bizede Nasip Olur, Yeni Başladık Aldırmıyoruz Hayırlısı Yaş 17.
Üniversite umaRım.. (:

Üniversite umaRım.. (:
Nice Güzellere Baglandım Kaldım,
Ne Bir Vefa Gördüm Ne Fayda
Buldum..
Her Türlü İsteğim Topraktan Aldım,
Benim Sadık Yarim Kara topraktır!! > Âsık Veysel <
Ne Bir Vefa Gördüm Ne Fayda
Buldum..
Her Türlü İsteğim Topraktan Aldım,
Benim Sadık Yarim Kara topraktır!! > Âsık Veysel <