Bir Sorum Var Arkadaslar
Bir Sorum Var Arkadaslar
Kitaplar kasımın kaçında veriliyor veya ne zaman verilecek. (Yeni Kayıt)
Bununla ilgili cevap gelirse teşekkür ederim.
İyi Günler..
Bununla ilgili cevap gelirse teşekkür ederim.
İyi Günler..
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
Re: Bir Sorum Var Arkadaslar
durumun aktif olduğunda derslerini secip kitaplarını istediğin zaman alabilirsin

Hmm tmmyagmur yazdı:durumun aktif olduğunda derslerini secip kitaplarını istediğin zaman alabilirsin
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
Bide Arkadaşlar
her dersin doğru sayısı 9 mu olmalı
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
evet geçmek için en az 20 de 9 yapman lazımMy Maraz yazdı:Bide Arkadaşlar
Borçlu geçip seneye verme varmı ?
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
kardes bunlar cimri öyle borç felan vermiyorlar herşey nakit A.Ö.L'de =)
Benim cevabım bu değildi ama hocamasit yazdı:kardes bunlar cimri öyle borç felan vermiyorlar herşey nakit A.Ö.L'de =)

Dediğim normal lisedeki gibi borçlu geçme varmıdır ?
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
AÖL'de sınıf geçme-kalma yok. kaldığın dersi sonraki dönemlerde tekrar seçip verebilirsin..My Maraz yazdı:Benim cevabım bu değildi ama hocamasit yazdı:kardes bunlar cimri öyle borç felan vermiyorlar herşey nakit A.Ö.L'de =)![]()
ya arkadaşlar bu yeni öss sisteminden hiçbişe anlamadım.ben sözelciyim sınava girdigim zaman hangi testleri çözecem kafam çok karışık bu yıl giriyoum sınava ama hiçbişe bilmiyorum 

sayısalcı sözelci diye bişey kalmadı hangi bölümü istiyosan o puan türündeki derslere gircen öss de .. sözel bölüm istiyosan türkçe sosyal eşit ağırlıktan bi yer seçiceksen matematik türkçe-- sayısal puanıyla alan bir bölüm istiyosan matematik ve fenbilimlerine çalış --elaadana yazdı:ya arkadaşlar bu yeni öss sisteminden hiçbişe anlamadım.ben sözelciyim sınava girdigim zaman hangi testleri çözecem kafam çok karışık bu yıl giriyoum sınava ama hiçbişe bilmiyorum
eyw. hocam cevabın için teşekkür ettimFays yazdı:AÖL'de sınıf geçme-kalma yok. kaldığın dersi sonraki dönemlerde tekrar seçip verebilirsin..My Maraz yazdı:Benim cevabım bu değildi ama hocamasit yazdı:kardes bunlar cimri öyle borç felan vermiyorlar herşey nakit A.Ö.L'de =)![]()

Birde muaf ders sayısı varmı ?
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
Yok. istediğin kadar dersten 3 kez girip muaf olabilirsin(ortak derslerden) ama sanırım bir tek dil ve anlatım dersinin muafiyeti yoktu. onu başarmak zorundasın..My Maraz yazdı:
Hmm tm hocam bilgin için saol.Fays yazdı:Yok. istediğin kadar dersten 3 kez girip muaf olabilirsin(ortak derslerden) ama sanırım bir tek dil ve anlatım dersinin muafiyeti yoktu. onu başarmak zorundasın..My Maraz yazdı:
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
Peki benimde aklıma bişey takıldı bende sormak istiyorum =) Ben alan dersim matematikten muaf kaldım onuda vermek zorunda mıyım?Fays yazdı:Yok. istediğin kadar dersten 3 kez girip muaf olabilirsin(ortak derslerden) ama sanırım bir tek dil ve anlatım dersinin muafiyeti yoktu. onu başarmak zorundasın..My Maraz yazdı: