Açık Öğretim Lisesi İşleyişi Nasıl Oluyor
Açık Öğretim Lisesi İşleyişi Nasıl Oluyor
Arkadaşalr ben yeniyim nasıl işlediğini bilmiyorum hocalar başdan savma yapıyor xD siz tam inciğini didiğini bir açıklarsanız forumda aradım bulamadım varsada konu açtıysam özür dilerim tşkler
Re: Açık Öğretim Lisesi İşleyişi Nasıl Oluyor
soru olarak sorsan yardımcı oluruz arkadaşım 
hangi alansın hangi dönemsin yeni kayıtsın galba liseden mi ayrıldın yoksa yeni mi başlıyorsun sıfırdan biraz kendinden bahset 3-5 soru sor anlatırız sana
her dersten 20 soru soruluyor test 4 şıklı yanlış doğruları falan da çalmıyor 9unu bildiğin zaman o dersin kredisini alıyorsun 192 krediyi tamamladınmı mezun oluyorsun daha sorun vardır tabi ben yüzeysel anlattım sen sor öyle cevaplayayım

hangi alansın hangi dönemsin yeni kayıtsın galba liseden mi ayrıldın yoksa yeni mi başlıyorsun sıfırdan biraz kendinden bahset 3-5 soru sor anlatırız sana
her dersten 20 soru soruluyor test 4 şıklı yanlış doğruları falan da çalmıyor 9unu bildiğin zaman o dersin kredisini alıyorsun 192 krediyi tamamladınmı mezun oluyorsun daha sorun vardır tabi ben yüzeysel anlattım sen sor öyle cevaplayayım
genel kültürüm alanım şimdi ben 13 ders seçtim bunların 8 ini geçtim diyelim 5 i kaldı ne olcak
yokmu yardım edecek?
açıköğretimde kalmak yok kredi topluyoruz anlayamadığınızı sorarsanız yardımcı oluruz
mesela matematik dersinden kaldım onu hiç seçmesem ne olur
ortak dersleri ya geçmen yada 3 defa kalıp muaf olman gerekir genel kltürde mat1 ve mat2 ortak biliyorum yani bunları ya geçicen yada 3 defa kalıp muaf olacan
hımm pekala bütün ortak dersleri geçmek zorundayım dimi peki hepsini bitrirdim ama puan yetmiyor ne olcak?
ayrıca hangi bölüm daha kolay sosyal bilimlermi - genel kültürmü
HaKHaN yazdı:hımm pekala bütün ortak dersleri geçmek zorundayım dimi peki hepsini bitrirdim ama puan yetmiyor ne olcak?
evt geçmek zorundasın seçmeli dersler var onlardan toplarsın genel kültür diyorlar