bu 2
-
- Yardımcı Uzman
bu 2
kafayı sıyırcam bu iki oldu gene ders eklediler geometre1-2 dalgamı geçiyolar
Gece kirpikli kadın, aşkıma siyah bakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.
Re: bu 2
banada eklemişler bu ne yaa görünce şaşırdım sonradan böyle şey mi olur,çok moralim bozuldu.
kolay diyolar ama geometri 1-2.benim sayısalım kötü buda kötü olacaktır kesin muaf olmaya zaman bile yok ek sınav yapılırsa inş o zaman olurum
kolay diyolar ama geometri 1-2.benim sayısalım kötü buda kötü olacaktır kesin muaf olmaya zaman bile yok ek sınav yapılırsa inş o zaman olurum

Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum
Düz liselerede eklemişler ha şaşırdım biz meslek liselilere 12 kredilik ders eklemişler sağolsunlar neymiş efendim yeni öss sisteminde geometri sorularına hazırlıklı olalım hadi örgün liseye koyun bu derside biz yaygın eğitim kim anlatsında anlayalım bu dersi ama kimin umurunda insanların hayallerini yıktılar yine başımızdakiler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
ben türk edabiyatı alan dersim onu çıkartıp yerine geometri 1 i koydum ortak dersleri bitirim diye en azından ortak dersleri bu dönem bitirirsek muaf olma sansımızda var sonralara bırakmamak lazım ortak dersleri
bende alan dersini ve secmeli dersimi cıkarıp yerine geometrileri koydum,gerci kolay gbi gözüküyo konular ama kesin kalırım ben
bide şimdi işin yoksa 2 otobüs değiştirip kitap almaya git,e ben ne diyim artık bunlara Allah nasıl biliyosa öyle yapsın 

belli olmaz arkadaşlar dilekçe yazsak çok saçma yeni başlıyanların sorumlu olması gerekir örgün liselerde olduğu gibi eğitimde yenilik olduğu zaman eskiler sorumlu olmaz ki yeni başlaynlar sorumlu olur ben ankarayı aryacam halk eğitimle görüştüm hocaya söyledim ankarayı arayın dedi bizde söyleyelim dedi
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
ya vallahi banada eklemişler geometri 1,geometri 2 yi ne alaka ya benim geometriyle ne işim olur şimdiye kadar yoktu bunlar..off zorluk üstüne zorluk..zaten bi dünya zorunlu dersler yığılı duruyo ya offff 

EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]