o kitabı bana versenebayan_esinti yazdı:CANAN TAN - eroinle dans (daha bitmedi ama süper tavsiye ediorum herkese ama PİRAYE daha bi güzeldi)

o kitabı bana versenebayan_esinti yazdı:CANAN TAN - eroinle dans (daha bitmedi ama süper tavsiye ediorum herkese ama PİRAYE daha bi güzeldi)
alda oku kitabın adını yazdım işte..sana maille atacak deilim ya marazMy Maraz yazdı:o kitabı bana versenebayan_esinti yazdı:CANAN TAN - eroinle dans (daha bitmedi ama süper tavsiye ediorum herkese ama PİRAYE daha bi güzeldi)
yok sen vercen öle olurbayan_esinti yazdı:alda oku kitabın adını yazdım işte..sana maille atacak deilim ya marazMy Maraz yazdı:o kitabı bana versenebayan_esinti yazdı:CANAN TAN - eroinle dans (daha bitmedi ama süper tavsiye ediorum herkese ama PİRAYE daha bi güzeldi)
oda olurbayan_esinti yazdı:ben buna beleşçi derim anca:D
oldu ben sana sayfa sayfa fotokopisini çekip faxlayım oldumu
amaaan kitabı bitirdim hiç güzel bitmediMy Maraz yazdı:oda olurbayan_esinti yazdı:ben buna beleşçi derim anca:D
oldu ben sana sayfa sayfa fotokopisini çekip faxlayım oldumu
tm olur sen verdebayan_esinti yazdı:amaaan kitabı bitirdim hiç güzel bitmediMy Maraz yazdı:oda olurbayan_esinti yazdı:ben buna beleşçi derim anca:D
oldu ben sana sayfa sayfa fotokopisini çekip faxlayım oldumuboşver başka bi roman faxlayım sana ben