aol genel kültür
Re: aol genel kültür
bende 4 yıllık genel kültür okuyorum.dönemim 2. toplam kredim 45. bu ek sınava katılabilir miyim bir bilene soralım
ayrıca bu ek sınavda sadece başarısız olduğumuz derslerden mi sınav olacağız, yoksa tüm dersleri tekrar mı vereceğiz?

2008-2009 yıl nın 1 ve 2 dönem sınavlarına girdim yani yeni öğrenciyim daha 16 kredim var toplam daha
4 yıllıksan mezun olmana 30 kredi eksiğin kalırsa girebilirsin ek sınava. yani 162 kredin olmalı.
Bu söylediklerim belki Genel Kültürde okuyan öğrenciler için umut olur ...
Şuanda 22 yaşındayım 3 yılda Genel kültür bölümünü bitirdim sonra askere gittim geldim ufak bi hazırlanma ile üniverste sınavına girdim Söz 1 de 275 EA da 260 puan aldım ... Askerden gelir gelmez ingilizce kursuna başladım 6 kurluk bi eğitim Şuan Advanced dayım yani 6 cı kurda ... Öss de aldığım puan ile eğer istersem İnsan Kaynakları yada bilgi yönetimi gibi bölümlerde örgün okuma şansım var Ama ben bu hakkımı kullanmayıp Açık öğretim fakültesi Dış ticaret bölümünü yazıcam ve açıkdan okurken italyancaya başlıcam nasıl olsa bir dil öğrendik ikinci dili öğrenmek daha kolay Dış ticaret önlisansı bitirdiğinde üçüncü sınıfdan işletmeye kayıt yaptırabiliyormuşsun bende kısmet olursa öle yapıcam ve okul bittiğinde iki dil elimdede iki diplomam olucak inşallah ... Gördünüz gibi açık lise deyip geçmeyin istedikden sonra güzel işler yapılabiliyor eminim benden daha iyi puanlar alan iyi yerlerde okuyan insanlarda vardır umudunuzu kaybetmeyin ...
Şuanda 22 yaşındayım 3 yılda Genel kültür bölümünü bitirdim sonra askere gittim geldim ufak bi hazırlanma ile üniverste sınavına girdim Söz 1 de 275 EA da 260 puan aldım ... Askerden gelir gelmez ingilizce kursuna başladım 6 kurluk bi eğitim Şuan Advanced dayım yani 6 cı kurda ... Öss de aldığım puan ile eğer istersem İnsan Kaynakları yada bilgi yönetimi gibi bölümlerde örgün okuma şansım var Ama ben bu hakkımı kullanmayıp Açık öğretim fakültesi Dış ticaret bölümünü yazıcam ve açıkdan okurken italyancaya başlıcam nasıl olsa bir dil öğrendik ikinci dili öğrenmek daha kolay Dış ticaret önlisansı bitirdiğinde üçüncü sınıfdan işletmeye kayıt yaptırabiliyormuşsun bende kısmet olursa öle yapıcam ve okul bittiğinde iki dil elimdede iki diplomam olucak inşallah ... Gördünüz gibi açık lise deyip geçmeyin istedikden sonra güzel işler yapılabiliyor eminim benden daha iyi puanlar alan iyi yerlerde okuyan insanlarda vardır umudunuzu kaybetmeyin ...
aldığın krediye bağlı her dönem 40 kredi alırsan 2,5 yılda bitirirsin ama tutupta her dönemde 5-6 kredi alırsan 10 yılda bitiremezsin bunun içine birde zorunlu muaf olamamayacağın dersler girerse allah ömür versin
arkadaşlar toplam kredim152 alan kredim 14 fakat 3 yıllıktan dört yıllığa geçnce çok sayıda ortak ders ve kredi vermişler bölümümü sosyal bilimlerden genel kültüre aldırsam kolaylık olurmu yardımcı olursanız çok sevinirim...
Mezuniyet şartlarına bakınız
[merabalar hangi dersleri seçmeliyim lütfen yardım edin hiçbir bilgim yok alanım genel kültür şimdiden teşekürler
Önce ortak dersler Dil a. 1 Kimya-1 mat-1 bir ikitanede seçmeli ders alın toplam 30 kredilik ders alabilirsiniz.Bu konuda halk eğitim merkezleride yardımcı olabilir.Siteyi mümkün olduğu kadar okula gider gibi hergün ziyaret edin.(Burayı değil tabii MEB-AÖL Yİ ) Başarılardilerim.45 gün var sınava elinizi biraz çabuktutun.ejdersin yazdı:[merabalar hangi dersleri seçmeliyim lütfen yardım edin hiçbir bilgim yok alanım genel kültür şimdiden teşekürler
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
genel kültürde kaçtane ortak ders var ve bu ortak derslerden muaf olabilmek için hepsinden 3 er keremi sınava giriyoruz
A.Ö.L Yİ AÇIN, SONRA ÖĞRENCİ NO VE ŞİFRENİZİ GİRİN,EKRANIN SOL TARAFINDA - ZORUNLU DERSLER- YAZAN KISMA TIKLAYIN,ORADA GÖRECEKSİNİZ .DİL ANLATIM DIŞINDA ,ODERSİN SINAVINA ÜÇ KEZ GİRİP BAŞARAMADIĞINIZ TAKDİRDE ODERSTEN MUAF OLUYORSUNUZ. DA HA GE NİŞ BİL Gİ Yİ AÖL SAY FASINDAN VEDE 03124448383 TEN ALABİLİRSİNİZ.BİRDE ŞUNU SÖYLİYEYEYİM = Bir dersten muaf olmak .odersten geçildiği anlamına gelmez ,o dersin kredisini alamazsınız.Mezuniyet kredisini tamamlamak için oderse geri dönmeniz gerekebilir.(büyük harf yazdım caps locku açık unuttum pardon).Siteyi iyice inceleyin ve kendinize ait bilgilri mümkün olduğu kadar günlük kontrol edin.crazy yazdı:genel kültürde kaçtane ortak ders var ve bu ortak derslerden muaf olabilmek için hepsinden 3 er keremi sınava giriyoruz