ßi sorum olacak....

Forumumuzda yer almayan konu ve başlıkları burada oluşturabilirsiniz.

Mr_g

ßi sorum olacak....

Mesaj gönderen Mr_g » 05 Kas 2009, 13:53

ßen 3 yıllık sistemde duz lıseden ayrıldım. ekım ayında aöl e kayıt yaptırdım .4 yıllık sısteme tabı tutulmus oluyorum heralde ama hiç bi bilgim yok. Hangi dersleri secmem gerek alanım eşit ağırlıktı.sınıf geçme sistemini falan detaylıca anlatırsanız sevinirim.

şimdiden teşekkürler.

Mr_g

Re: ßi sorum olacak....

Mesaj gönderen Mr_g » 05 Kas 2009, 17:57

ßu forumda yardımsever arkadaşlar eminim vardır...

Cvap plss.. :( :(

Mr_g

Mesaj gönderen Mr_g » 09 Kas 2009, 00:45

sağolun ilginize... :oops: :oops: :oops:

Kullanıcı avatarı
bayan_esinti
Uzman Doktor

Mesaj gönderen bayan_esinti » 09 Kas 2009, 11:06

forumu araştırırsan ayrıntılı bilgiler her yerde var :wink:
EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]

neri
Çırak

Mesaj gönderen neri » 09 Kas 2009, 14:59

Mr_g yazdı:ßen 3 yıllık sistemde duz lıseden ayrıldım. ekım ayında aöl e kayıt yaptırdım .4 yıllık sısteme tabı tutulmus oluyorum heralde ama hiç bi bilgim yok. Hangi dersleri secmem gerek alanım eşit ağırlıktı.sınıf geçme sistemini falan detaylıca anlatırsanız sevinirim.

şimdiden teşekkürler.
evet 4 yıllık oldunuz artık.size verilen ögrenci no ile ve şifre ile kendi sayfanıza gecin ve orda zorumlu dersler yazıyor orayı tıklayıp ordakı dersleri bır kenara not alın .ders secme yarine gelin ve kredilerine göre derslerini seçin.en son kaydet dusuna basın ve o dersleri secmiş olyorsunuz halk egitime gidip kitaplarınız alın bu kadar iyice ayrıntısına kadar size yazdık inş anlamısınızdır.kolay gelsin... :D

Mr_g

Mesaj gönderen Mr_g » 06 Ara 2009, 00:57

ßen 3 yıllık sistemde tasdiknameyle ayrıldım. Şimdi aöl ye kayıt oldum. Son seneye kadar (3.sınıf) hiç sorumlu dersim yoktu. Sadece son senemde sorumlu oldugum dersler vardı.
Sorum şu; ßenim şu an alacagım kredıye bu son senekı kredım dahıl olacak mı? yanı son sene 70 kredım varsa onun ustune ekleyıp daha kısa zamanda mı mezun olacagım?
ders secimlerinde de yardıma ıhtıyacım var.. Hiç bi bilgim yok aöl hakkında..

“Yeni Forum Konuları Oluşturun” sayfasına dön