ßen 3 yıllık sistemde duz lıseden ayrıldım. ekım ayında aöl e kayıt yaptırdım .4 yıllık sısteme tabı tutulmus oluyorum heralde ama hiç bi bilgim yok. Hangi dersleri secmem gerek alanım eşit ağırlıktı.sınıf geçme sistemini falan detaylıca anlatırsanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
ßi sorum olacak....
Re: ßi sorum olacak....
ßu forumda yardımsever arkadaşlar eminim vardır...
Cvap plss..

Cvap plss..

- bayan_esinti
- Uzman Doktor
forumu araştırırsan ayrıntılı bilgiler her yerde var 

EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]
evet 4 yıllık oldunuz artık.size verilen ögrenci no ile ve şifre ile kendi sayfanıza gecin ve orda zorumlu dersler yazıyor orayı tıklayıp ordakı dersleri bır kenara not alın .ders secme yarine gelin ve kredilerine göre derslerini seçin.en son kaydet dusuna basın ve o dersleri secmiş olyorsunuz halk egitime gidip kitaplarınız alın bu kadar iyice ayrıntısına kadar size yazdık inş anlamısınızdır.kolay gelsin...Mr_g yazdı:ßen 3 yıllık sistemde duz lıseden ayrıldım. ekım ayında aöl e kayıt yaptırdım .4 yıllık sısteme tabı tutulmus oluyorum heralde ama hiç bi bilgim yok. Hangi dersleri secmem gerek alanım eşit ağırlıktı.sınıf geçme sistemini falan detaylıca anlatırsanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler.

ßen 3 yıllık sistemde tasdiknameyle ayrıldım. Şimdi aöl ye kayıt oldum. Son seneye kadar (3.sınıf) hiç sorumlu dersim yoktu. Sadece son senemde sorumlu oldugum dersler vardı.
Sorum şu; ßenim şu an alacagım kredıye bu son senekı kredım dahıl olacak mı? yanı son sene 70 kredım varsa onun ustune ekleyıp daha kısa zamanda mı mezun olacagım?
ders secimlerinde de yardıma ıhtıyacım var.. Hiç bi bilgim yok aöl hakkında..
Sorum şu; ßenim şu an alacagım kredıye bu son senekı kredım dahıl olacak mı? yanı son sene 70 kredım varsa onun ustune ekleyıp daha kısa zamanda mı mezun olacagım?
ders secimlerinde de yardıma ıhtıyacım var.. Hiç bi bilgim yok aöl hakkında..