bes kagitcı gördünmüMELEİM yazdı:ONUR BU LAF SANAMI YAZIK OLDU SANA BI RESMINI KOYDA GORSUNLER YAKISIKLIMI TIPSIZMISIN NE DIYO BU ONURRRRRR![]()
![]()
![]()

saol ortak sanada.

bes kagitcı gördünmüMELEİM yazdı:ONUR BU LAF SANAMI YAZIK OLDU SANA BI RESMINI KOYDA GORSUNLER YAKISIKLIMI TIPSIZMISIN NE DIYO BU ONURRRRRR![]()
![]()
![]()
burda 3ünüzden başka erkek yok ki kime dedin sen o lafıtravego42 yazdı:ben 4/1 konyalıyım arkadaş ya aslında ben izmir doğumluyum ama konya gurbetindeyim işte izmirliyim matik izmirliiiiiiii![]()
sen nerelisin resim koymaya bile üşenmişsin burda demekki benden kötü bi tipin var ağır konuşcam ama demekki sap'sın
ORTAK DERKEN BANAMI DEDINMy Maraz yazdı:bes kagitcı gördünmüMELEİM yazdı:ONUR BU LAF SANAMI YAZIK OLDU SANA BI RESMINI KOYDA GORSUNLER YAKISIKLIMI TIPSIZMISIN NE DIYO BU ONURRRRRR![]()
![]()
![]()
![]()
saol ortak sanada.
bizim kuzen konyalı olunca ister istemez çıkıyor agızdan.travego42 yazdı:vaaayy ortak iyi ya sen konyada yaşadın heralde melek bizim konyada kanka ya ortak derler
benide konyalı yaptınız.bayan_esinti yazdı:bu ufacık ayrıntı gözümden kaçmış bak ortak mevzusu![]()
bende konyalıyım ama onurun ortak sözü kaçmış benim gözümden valla
hemşerin cıktı bizim bi yok.travego42 yazdı:Kaçııncı yıldasın ''esinti''