2010 Ağustos Sınavıyla İlgili
Re: 2010 Ağustos Sınavıyla İlgili
dönemin kaç peki
Adı :GÜLYETER Soyadı :...
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 216 Alan Kredi : 112
Mezuniyet Tarihi : 09/05/2011
sesiz yazdı:selam mileet ben türkçe -mat okuyorum toplam kredim119 alan kredin ise 59 bu sene öss ye girebilirmiyim ve mezun olabilirmiyim ne olur cvp
3 sınavda 90 kredi alma şansın var. dolayısıyla mezun olabilir ve öss ye girebilirsin. kredi sayın yüzünden dönem sorunu olmadığını tahmin ediyorum.
merhaba.benim alan kredim 53 toplam kredim ise 102 senye 3 sınavda 30 30 30 alırsam 192 oluyo ama dönemim 7 oluyo mezun olabilirmiyim?
arkadaslar ocak ayındakı sınavdan sora kredınıze bakılıcak agustos ayında mezun olabileceksenız sınava alırlar.... Durumunuza agustos ayından sonra ek sınavla mezun olursunuz diye almıyolar yanı ek sınava. önce bakıolar agustos ayında mezun olabilir mı die sora sınava alıolar agustos ayında mezun olamassanız belkı ek sınav yapıolar.... yani ocak ayındakı sınavdan sonra kredısı 132'den az olan arkadaslar pek bişi beklemesın...
katılıyorum
nihayet destekleyen birisi çıktı..... 

17 Yaşını bitirmiş herkes Ağustosta yapılacak sına va katılabilr.Ağustos sınavı eksınav değildir.
Yönetmelik te yazıyormu? şukadar kredi bu kadar kredi diye?...O, geçen yıllarda mezuniyetine az kalanların kredilerini tamamlaması için tanınan ek sınav hakkı için konulan şartlardı.Sınavlar iki dönem yapılıyordu..Sonra Eski Milli Eğt Bakanı Sn. Hüseyin Çelik hatırladığım kadarıyla şöyle dedi-65 yaşın daki adam bir lise diploması için bekliyor....Niye ?İşe girecek veya başka şey...başarılı olsun kredisini toplasın alsın diplomasını gitsin..olay bu.İş takvimin dede 3.DÖNEM SINAVI diye yazmıyormu? yazıyor..Sorun bakalım birde çağrı merkezine Ağustos sınavı için şu kadar kredi şartı varmı diye..bir sorun ona göre bilmedidiğimiz bir şey varsa bizde bilelim.
Yönetmelik te yazıyormu? şukadar kredi bu kadar kredi diye?...O, geçen yıllarda mezuniyetine az kalanların kredilerini tamamlaması için tanınan ek sınav hakkı için konulan şartlardı.Sınavlar iki dönem yapılıyordu..Sonra Eski Milli Eğt Bakanı Sn. Hüseyin Çelik hatırladığım kadarıyla şöyle dedi-65 yaşın daki adam bir lise diploması için bekliyor....Niye ?İşe girecek veya başka şey...başarılı olsun kredisini toplasın alsın diplomasını gitsin..olay bu.İş takvimin dede 3.DÖNEM SINAVI diye yazmıyormu? yazıyor..Sorun bakalım birde çağrı merkezine Ağustos sınavı için şu kadar kredi şartı varmı diye..bir sorun ona göre bilmedidiğimiz bir şey varsa bizde bilelim.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Katılmıyorum.gülyeter yazdı:katılıyorum
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
tabiki katılmaya bilirsin ama senınde dediğin gibi 3.dönem bir ek sınav değil ve ek sınav olmadıgı için össye girmek için gereklı olan kredi toplamına dahil ediliyor. ayrıca yönetmelıkte hiç bir zaman kredisi az kalan ögrenciler öss ye girebilir yazmadı. yönetmelıkte yılın son dönemınde mezun olabilecek ögrencıler össye girebilir yazdı. bu yılın son dönemıde agustos ayı agustos ayında mezun olabilmek içinde ocak ayındakı sınavdan sonra en az 132 kredın olması gerek.........
Tamam ...yani ağustosta8.ci dönem olup mezun olacaklardan bahsediyorsunuz..anlaşıldı.. bizim 8. dönem 2011 ocak ayına denk geliyor.Yani ben ağustos sınavıdadahil192 yi bulsam bile 8 dönem okumak zorunluluğu olduğu için DİL.A-8 ve DİN.B-8 den sınava girmeliyim.ckurt yazdı:tabiki katılmaya bilirsin ama senınde dediğin gibi 3.dönem bir ek sınav değil ve ek sınav olmadıgı için össye girmek için gereklı olan kredi toplamına dahil ediliyor. ayrıca yönetmelıkte hiç bir zaman kredisi az kalan ögrenciler öss ye girebilir yazmadı. yönetmelıkte yılın son dönemınde mezun olabilecek ögrencıler össye girebilir yazdı. bu yılın son dönemıde agustos ayı agustos ayında mezun olabilmek içinde ocak ayındakı sınavdan sonra en az 132 kredın olması gerek.........
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
tabi senın kredi sıkıntın yok ztn dönem sıkıntın var işte ona bişi yapılamıyor.... 4.dönem eklemezler heralde 

ben katılıyorum ayrica artık açık lisede mantık aramiyorum insanlar mezun olabilecek duruma gelmişken yeni dersler eklemek pekte mantıklı degll ustelik ortak ders
Doğru..hem mezuniyet için süre kısaltıldı deniyor hemde ders ekleniyor.gülyeter yazdı:ben katılıyorum ayrica artık açık lisede mantık aramiyorum insanlar mezun olabilecek duruma gelmişken yeni dersler eklemek pekte mantıklı degll ustelik ortak ders
alttan derslerim vardi ben önları nasıl verecegimi dusunurken bu geometri benim için çok kotu oldu
arkadaslar sonuna kadar haklısınız ama bununda bize eklenmesının bi mantıgı var örgun egıtımdekı lise 1lere de eklemısler bizde sınıf sistemı olmadıgı için bn lise 1 i geçtım diyemıoruz biz dersleri kendımız seçtıgımız için geoyu seçeceksınız diyorlar ayrıca hem örgune hem bize eklenmesının sebebı yenı öss sistemı........