O üşümesin , ben üşüyeyim
O aç kalmasın , ben kalayım
O üzülmesin, ben üzüleyim
Onun canı sıkılmasın, benim sıkılsın
Genç yaşta dul kalmasın, ben kalayım
Ahhh bu erkekLer

ALLah muhabbetinizi artirsin ..eagle67 yazdı:Bende seviyorum karıcığımı....en büyük mutluluğum yaptığım yemekleri beğenip yemesi,
ben kimi zaman ondan evvel kalkarım,üstünü örterim..benden su ister kendi ellerimle içirirrim
o dünyanın en sevimli varlığı
Teşekkürler...Derya.deerrryyaaa yazdı:vayy be hayran kaldım valla tebrikler doğrusu![]()
lıght demeyelimde karşılıklı içten gelen saygı ve sevgi dolu olması gereken davranışlar diyelim![]()
Türk erkekleri bayılır kabalığa kıroluğa bide kendine bakmadan lıght derler millete
aslında bunlar olması gerekenler farkında değiller![]()
bütün erkekler dikkatli okusun lütfen
ArkadasLar farketmeden qectiqiniz bi yer var buyuk yeri okursaniz anLayacaksinizSRNarin yazdı:ALLAH'ım, onun başı ağrımasın benim ağrısın
O üşümesin , ben üşüyeyim
O aç kalmasın , ben kalayım
O üzülmesin, ben üzüleyim
Onun canı sıkılmasın, benim sıkılsın
Genç yaşta dul kalmasın, ben kalayım
Ahhh bu erkekLer
BiLmiyorum artik orasini erkekLere sormak LazimDeathNote yazdı:Dul Kalıp Nabıcaksa Artık![]()
alın kilit noktası işte bu tek cümleyle çağlar açıklamış saol arkadaşımDeathNote yazdı:Ha ERkegin Duası mıydı BuBende Kadının Diye Okumustum
Yenilere Kosarız
![]()
bayan_esinti yazdı:alın kilit noktası işte bu tek cümleyle çağlar açıklamış saol arkadaşımDeathNote yazdı:Ha ERkegin Duası mıydı BuBende Kadının Diye Okumustum
Yenilere Kosarız
![]()