Şimdi lise 2.5 yılda mı bitiyor?
Şimdi lise 2.5 yılda mı bitiyor?
Ben lisenin 2.5 yılda bitirilebileceğini okudum. Bu şimdi doğru mu
Doğru ise acaba bu işi başarabilmek çok mu zor
Cevaplarınızı bekliyorum. Böyle bir hedefi olan arkadaşların sayısını da merak ediyorum.

Re: Şimdi lise 2.5 yılda mı bitiyor?
BöyLe birsey varsa sanirim 18 yas ustu icindir daha kisa zamanda bitirebiLmeLeri icin ..3 doneme cikariLdi bu yuzden -- HesapLama yapinca zaten 2.5 yiLda bitiyor .. Her sene kredilerinin hepsini aLdiqimizi varsayarsak iki senede 90+90=180 qeriye bir donemin kaLiyor 192 yi tamamLamak icin .. Benim icin 3 donem oLmasi cok isime yaradi doqrusukripton yazdı:Ben lisenin 2.5 yılda bitirilebileceğini okudum. Bu şimdi doğru muDoğru ise acaba bu işi başarabilmek çok mu zor
Cevaplarınızı bekliyorum. Böyle bir hedefi olan arkadaşların sayısını da merak ediyorum.
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
- kardelen198
- Uzman Doktor
Ben varım

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
-
murattt
şimdi kripton söylesin bize bakalım bitiyomuymuş ?
- kardelen198
- Uzman Doktor
Evet inşaallah biz Alansız bölümün ilk 2,5 yılda mezun olanları olucaz.
Başka kimler var?
Başka kimler var?
Siz "alansız" sistemin gerçekten ilk mezunları olacaksınız. Örgünler alansız sistemde bu sene mezun vermiyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Ya siz bana komplo mu kurdunuz ya
Evet kendi soruma cevap vereyim. 18 yaş üstü olanlar yılda 3 kez sınava girmekle liseyi 2.5 yılda bitirebiliyor. Ayrıca çalıştıktan sonra çok zor değil. Bizzat tecrübe ettim tavsiye ederim
Evet kendi soruma cevap vereyim. 18 yaş üstü olanlar yılda 3 kez sınava girmekle liseyi 2.5 yılda bitirebiliyor. Ayrıca çalıştıktan sonra çok zor değil. Bizzat tecrübe ettim tavsiye ederim

- maybeoneday
- Uzman
bizden geçtiği kesindir.. davulun sesi uzaktan hoş gelir.. kesin abidik gubidik şartları vardır .)
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

- kardelen198
- Uzman Doktor
Hayır canım ne komplosukripton yazdı:Ya siz bana komplo mu kurdunuz ya![]()
krip aynı kripmiş test edildi onaylandı

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Hayır şartlar çok süper maybeoneday. Yılda 2 kez sınava gireceğine 3 kez giriyorsun. Düzenli disiplinli çalışıyorsun. 4 yılda bitireceğin liseyi 2.5 yılda bitiriyorsun. Daha ne olsun. Bu olayı bizzat yaşayarak tecrübe ettik hiç bir yan etkisi yokmaybeoneday yazdı:bizden geçtiği kesindir.. davulun sesi uzaktan hoş gelir.. kesin abidik gubidik şartları vardır .)