Üniversteye girdiler kayboldular denmesin :)
Üniversteye girdiler kayboldular denmesin :)
Evet arkadaşlar Genel Kültür mezunu olarak Anadolu Ünverstesinin Yeni açmış olduğu bölümlerden biri olan Iktisat Fakultesi Uluslarlarası İlişkiler bölümüne girdim Dersleri örgün eğitim olarak Marmara Üniverstesinin Bahçelievler kampüsünde görüyorum üniverste hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara bilgi verebilirim Ayrıca bu sizlere umut olsun Açık Liseden de bir Üniverste Kimliğine sahip olmak nasip olabiliyormuş ...
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
Re: Üniversteye girdiler kayboldular denmesin :)
ayy ilaç gibi geldii
bendee mezun olmak istiyorummmmm

bendee mezun olmak istiyorummmmm

nihayet mezun
diploma puanı:74,25

Tebrikler ayrıca Genel Kültür Bölümü mezunlarının üniversite okuyamayacağını iddia edenlerede iyi bir örnek olmalı başarılar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Şimdi ben böle söledim die Genel Kültüre geçmeyin yada o avantajlı diye düşünmeyin ama okul puanı konusunda hiç bi sıkıntı yok Normal Örgün Lise okuyan öğrencilerle aynı puanı alıyoruz aşa yukarı hangisinde iyiyseniz onu seçin Sayısal yada Eşit Ağırlık Üniverste seçiminde çok avantajlı çünkü çok fazla girebilecekleri bölüm var bunları göz önünde bulundurun
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
teşekkürler
sormak istediğim bişey var ben bu sene 19 krediyle mezuniyeti kaçırırıyorum
yapılan ek sınava girebilir miyim?

sormak istediğim bişey var ben bu sene 19 krediyle mezuniyeti kaçırırıyorum
yapılan ek sınava girebilir miyim?
nihayet mezun
diploma puanı:74,25

-
evet kesinlikle çalışmaktan yılmayın.bende geçen sene açık liseden mezun oldum.şimdi coğrafya öğretmenliği bölümünde okuyorum.durmak yok yola devam.. 

-
yaş önemli değil.önemli olan çalışmak ve kazanacağına inanmak.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.