merhaba :)

Foruma Yeni Katılan Arkadaşlar, Kendiniz Burdan Tanıtınız. Not: İsim, Yaş, Şehir Şeklinde...
curly
Çırak

Re: merhaba :)

Mesaj gönderen curly » 05 Oca 2010, 16:57

eagle67 yazdı:mmbak sitem etmenin hiç bir anlamı kalmadı nnrtık 5 dakikada Yeşilçama çevirdim forumu ha.. alkış için sağol.
hee evet boşuna kendimi yırtmışım sitemle demi :) hakkaten yeşilçama çevirdin hee sende olmasan kim güldürcekti demi :D bu arada her iki taraftanda yazışıyoruz karar verelim zahmetli oluyo :) benim merhaba dediğim bölümden mi yoksa sitemli bölümden mi yazışalım :D

her zaman gülümse :)

eagle67
Uzman Doktor

Mesaj gönderen eagle67 » 05 Oca 2010, 17:00

Nnn farketmez 17.30 da zaten çıkyoruz . kalan vakitte konuşuruz işte. bu beni 5 dönem genel kültürde
bitirice okulu sosyoloji okuyacağım.Bu ülkede bazı şeyleri çöz mek lazım.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.

curly
Çırak

Mesaj gönderen curly » 05 Oca 2010, 17:06

eagle67 yazdı:Nnn farketmez 17.30 da zaten çıkyoruz . kalan vakitte konuşuruz işte. bu beni 5 dönem genel kültürde
bitirice okulu sosyoloji okuyacağım.Bu ülkede bazı şeyleri çöz mek lazım.
Nnn anladımnnn hımm bencede çözmek lazım :) o zaman ben karar veriyorum burdan yani merhaba kısmından devam ediyoruz sohbetimize :)

curly
Çırak

Mesaj gönderen curly » 05 Oca 2010, 23:23

one.flower yazdı:hoşgeldin damlacığım.ben de okuma konusunda biraz gecikenlerdenim ama olsun nerden başlasam kar diye düşünüyorum. :)
hoşbuldum :) evet nerden başlasak kardır okumanın yaşı yoktur demi :) ama uzun zaman sonra okumak zor oluyo unutmuşum çoğu şeyi :S bakalım ne kadar başarabilcez Allh yardımcımız olsun hepimizin :)

eLLaa
Asistan

Mesaj gönderen eLLaa » 06 Oca 2010, 11:43

:arrow: Amin
BöCek oLmayi KabuLLenenLer
eziLdiklerinde Sikayet etmemeLidirLer..(;

“Kendinizi Tanıtın” sayfasına dön