haydaaa şimdi birde bu düzeltmeyle uğraş yaw bu aöl hep bunu yapıyo güven olmaz he bunlara bende kayıt yaptırcağım zaman aynı şeyi yaşadım kayıt yaptırmaya gittim şuan kayıt almıyoruz ertelendi dediler 1 hafta sonraya , 1 hafta sonra gittim yine aynı şeyi dediler 1 ayda kayıt oldum heee uyuzz olmuştumeagle67 yazdı:AÖL sitesindede öyle ,şimdi ben kütüphanede çalışıyorum,ayın 16-17 sinde olacaktı ya sınav..bizim müdürlüğe konuyu belirten dilek çeyi faxlamış oldum hadiii birde ne göreyim sınav ertelenmiş hadiii birdaha dilekçeyi düzelt...şimdi bu cumartesi ve öteki cumartesi nöbet ayın 3 ctesi sınav.--Kaderimizzz bu ulennn
ne yapalım nnbu köyyerinde nnkaldık işte.... nnnüzülme aaanacım mmmben nistanbula gurbete gider çalışırım.(Kadir İnanır ne rol yapıyor ddeğilmi![]()
)
curly yazdı:yeni üyeyim , kendimi tanıttım , bilgi almak istedim ama çok misafir perversiniz teşekkür ederim bir kişi bile selam dahi vermedineyse canınız sağolsun
hoşbulduum yine deryacım artık sitem etmiyorumdeerrryyaaa yazdı:hoşgeldiinn cnm sitem etme ya
arkadaşlar fırsat bulup girdikçe mutlaka selam verirler