Bu arada herkese slmlar

yaa buqün arkadşımm qttii halk eğitime...nisan 10da weriliyormuşş....ne bu yaaa...offf...sadece yarısınıı almışşşş.....ne biçim iş bu arkadşlr yaaafatihsaki9 yazdı:Evet arkadaşlar kitapları ne zaman alıyoruz ve sınava ne zaman giryoruz ;ben bayadır takip edemiyorum da bilmeyen arkadaşlarda olabilir bizi bilgilendirirseniz seviniriz![]()
Bu arada herkese slmlar![]()
ewett hiç sormaa...ben çalışamıyorum bidee yaa ölee pc"de flan...annlamıyorum..benim önümde kitap deftrer olacak anca öle çalışırım....nettekileri deftere yazıyorum ama ölüyorum resmen yaa...offf bize nie böyle yapıorlar...önemsesinler birazcık...bizde insanızzzsuskun yazdı:evet yaa sıkıldım artık bukitp işlerinden ama olmazki böle...insanın boynu kopuyor pcnin başında:(
ya ama çok kazık sayfası 2 ytl birde düşün kaçsayfa çıkacak resmen soygun..aysegul55 yazdı:canlar çıktısını alın kitapların ekrana bakıp yazıyopruz demeyin bana...
eğer yazcıcnız yoksa ewde gidin bi internet cafeye..
eğer benim gibi cafelere antipatiniz varsa bi arkadaşınızı veya kardeşinizi veya ne bilim kacelere giden birinden rica edin...
çıktıdan çalışın..![]()
![]()
sayfası 2mlynmu...hayır bence öle olamaz yanii sizin oralarda belki olabilir bişe diyemem...bizim burda 500sayfası....ama kitaba wurursak yine çok.....okadar sayfa yaniiiYasemin yazdı:uhhh!! one yaa.. kafayı mi yedin sen deseydinher bi dali 2ytl den almaya kalksan 400ytl yapiyor
![]()
oha
güzelim dalgami geciyosun yayanii sizin oralarda belki olabilir bişe diyemem
yaa bzm burdaa 500dü 1çıktı parası yanii...yer yer değişioo yasemncim....her adam bir değil yaa dimi..ama yinede sorunumuz kalkmıo ortadan yaniii...oda pahalı budaa...Yasemin yazdı:güzelim dalgami geciyosun yayanii sizin oralarda belki olabilir bişe diyememsizin bizimimi var hepimiz ayni ülkede yaşamiyormuyuz .. sayfasi 2ytl diyor kuruş farki yok arada milyon farki var
![]()
![]()
![]()