Batmandan SLM
-
Re: Batmandan SLM
selam sende aramıza hoş geldin
önemli olan neye sahip olduğun değil kiminle paylaştığındır
söz araba gibidir dikkat edilmezse altında kalınır.
söz araba gibidir dikkat edilmezse altında kalınır.
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
vayy siteye akın eden edene
sizde hoşgeldinizz
kalabalıklaşıyoruzz git gide

kalabalıklaşıyoruzz git gide

nihayet mezun
diploma puanı:74,25

Hoşgeldin kardeş....
Fen liseli değilizki umudumuz olsun,Anadolu liseli değilizki havamız olsun,Biz Açık liseliyiz Allah yardımcımız olsun 

Yeni arkadaşlar hoş geldiniz,memnun olduk.
Kardeşim...tabiiki AÖL ye rağbet olur ,örgün öğretim de bir sürü samça(saçma bunun yanında iltifat)sapan olay var. ben burada kütüphanede çalışıyorum..geliyor çocuk- abi performans ödevi,bir bakıyoruz,aynı şey ınternette var.çıktısını veriyoruz al sana ödev...bu ne baba ,biz ortaokuldayken başımız dakiler öğretmen okumamızda okumaydı,iddiam şudur ki aöl de okuyanlar örgünde okuyanlardan daha bilgili,çünkü herkes hayatlada içiçe okul olayı kapalı kutu onuniçin aöl ye hücumvar..lüzumsuz şeyledende insanlar bunalıyor,ne yapıyor çıkıyor örgünden geliyor açığa bukadar...
Kardeşim...tabiiki AÖL ye rağbet olur ,örgün öğretim de bir sürü samça(saçma bunun yanında iltifat)sapan olay var. ben burada kütüphanede çalışıyorum..geliyor çocuk- abi performans ödevi,bir bakıyoruz,aynı şey ınternette var.çıktısını veriyoruz al sana ödev...bu ne baba ,biz ortaokuldayken başımız dakiler öğretmen okumamızda okumaydı,iddiam şudur ki aöl de okuyanlar örgünde okuyanlardan daha bilgili,çünkü herkes hayatlada içiçe okul olayı kapalı kutu onuniçin aöl ye hücumvar..lüzumsuz şeyledende insanlar bunalıyor,ne yapıyor çıkıyor örgünden geliyor açığa bukadar...

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
hoş geldin aramıza
hoşgeldin serdar
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
-
- Acemi
Hoşgeldin batmanlı 

Bak Da İbret Al Yere DÜŞen YapraĞa,o Da Senİn Gİbİ YÜksekten Bakardi TopraĞa