Arkadaşlar ilk sınavda tüm kitaptan sorumluyuz tüm dersler için.
nasıl ders çalışmalıyız.tüm kitabı okuyup mu çalışmalıyız...
ilk senem nasıl sorular çıkar bilmiyorum.
lise 3 üm sosyal bölümü.
Ders Çalışma SİSTEMİ
Re: Ders Çalışma SİSTEMİ
O ..kadar . bende birşeyler yazmayı planlıyordum,sistemin çok güzel. bana söz kalmadı teşekkürler...one.flower yazdı:bende lise 3 sosyal bilimler.şu an kitapların hepsini bitirdim.kitapları aldığım gün hesaplamıştım kitap sayfalarına göre.günde kaç sayfa çalışırsam sınav zamanına kadar yetiştirebilirim diye.o şekilde çalıştım.zaten günde 2-3 sayfa yaptı.arada not tuttum.ama tüm kitaba çalıştım.çünkü bazen bize göre önemsiz gibi görünen birşey sınav sorusu olarak karşımıza çıkabiliyor..her konu bitimindeki testleri çözdüm.şu an aöl nin sitesindeki çıkmış soruları ve kitaptaki testleri çözüyorum.bu arada benim bazı kitaplar iki kitap yerine geçiyor.yani coğrafya 5 1.ve 4.ünite dahil.coğrafya 6 ise 5.ve 8.üniteleri kapsıyor.(kitapta coğrafya 11 yazıyor).aynı zamanda trafik ve edebiyatta böyle.eğer sende de bu şekildeyse sadece sorumlu olduklarına çalışacaksın.başarılar.

Ben valla iki gunde bi kitap bitirmeye caLisiyorum.. Bu tabiki cok zor oLuyoo ..
Ama bana kitaplar daha yeni geldi ve sinavLar Subatin 20sinde.. Bi ay zamanm var.. Bu bi ay icinde neye calisabiLrimki..
CalistikLarimida zaten unutuyorum
Ama bana kitaplar daha yeni geldi ve sinavLar Subatin 20sinde.. Bi ay zamanm var.. Bu bi ay icinde neye calisabiLrimki..

BöCek oLmayi KabuLLenenLer
eziLdiklerinde Sikayet etmemeLidirLer..(;
Nasil yeni qeLdi ? Senin kitapLarin qeLdi diye biliyorum ben .. Benimkilerde dun geldi ama ben netten butun kitaplari bitirmistim simdi tekrar eder qibi kitaplara basladim .. Avrupada buyuyenler icin gercekten zor kolay degil yani .. Kitablarda onemli yerleri renkli bir kalemle altini ciz genellikle onlara calis test sorulari vs .. sinavda kesinlikle cikmiyor bir tane cikarsa cikar oda benzeri aynisi degil ana konulara onem goster derimeLLaa yazdı:Ben valla iki gunde bi kitap bitirmeye caLisiyorum.. Bu tabiki cok zor oLuyoo ..

Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
Yok tatlim yeni geldi erken daha bi bucuk hafta fln oluyo yani
yilbasinda geldi.. Cok kazik ama yaaa asiri zorlaniorum
yilbasinda geldi.. Cok kazik ama yaaa asiri zorlaniorum
BöCek oLmayi KabuLLenenLer
ben aldıktan 1,5 ay sonra çalışmaya başladım düzenli bir çalışmayla 3 hafta önce bitirdim 1 haftadır tekrar yapıyorum............
bende kitapları 2 hafta önce aldım.nası çalışcam şaşırdım valla.