alan hakkında bir soru

Her Konuda Tartışabilirsiniz
mahkum58

alan hakkında bir soru

Mesaj gönderen mahkum58 » 16 Oca 2010, 00:15

Merhaba Arkadaslar Ben Bu sene Aöl e yazıldım ve sosyal bilimleri sectim bilmeyerek.Ben Bilgisayar Mühendisligi düsünüyorum onuda sayısal ıle alıyorlarmıs aöl de alan degiştirmeye baktım sayısal yok galıba tm var yardımlarınızı beklıyorum saygilar

My Maraz
Uzman Doktor

Re: alan hakkında bir soru

Mesaj gönderen My Maraz » 16 Oca 2010, 08:21

Lise 2 de sececeksin daha ilk seneden olmaz arkadaşım.
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..

akbaba
Doktor

Mesaj gönderen akbaba » 16 Oca 2010, 14:46

My Maraz yazdı:Lise 2 de sececeksin daha ilk seneden olmaz arkadaşım.
yanlış biliyosun istediği dönem alanını değiştirebilir
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA

mahkum58

Mesaj gönderen mahkum58 » 16 Oca 2010, 23:15

arkadaslar istedigim zaman degişebiliyorum bilgisayar mühendisligi icin hangi bölümü secmem gerek yada olamazmıyım acık lıseden yardım edersenız tsk ederım

MhSFB

Mesaj gönderen MhSFB » 16 Oca 2010, 23:32

Öncelikle alan hakkında kesin bilgi sahibi olmadığım için birşey demeyeceğim ama alan değiştirirsen alan kredin sıfırlanır ve zorunlu derslerin tabiki seçtiğin alana göre olur.Yalnız sakın kendini sıkma,üzme.İstediğin zaman bölüm değiştireblirsin(istediğinde yılda yani)fakat ne kadar çabuk karar verip alan yani bölüm değişimi yaparsan idaha yi olur çünkü sonra birikmiş alan kredin sıfırlanır zor duruma düşersin.Eğer bölüm değiştireceksen (hangi bölüm olması gerektiğini umuyorum ki forumdakiler söylerler sana)fazla gecikme.Bir de sen daha yenisin açıköğretimde istediğin gibi takıl(şaka tabi)kendini sıkma yeter ki çalış:D

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön