alan hakkında bir soru
alan hakkında bir soru
Merhaba Arkadaslar Ben Bu sene Aöl e yazıldım ve sosyal bilimleri sectim bilmeyerek.Ben Bilgisayar Mühendisligi düsünüyorum onuda sayısal ıle alıyorlarmıs aöl de alan degiştirmeye baktım sayısal yok galıba tm var yardımlarınızı beklıyorum saygilar
Re: alan hakkında bir soru
Lise 2 de sececeksin daha ilk seneden olmaz arkadaşım.
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
yanlış biliyosun istediği dönem alanını değiştirebilirMy Maraz yazdı:Lise 2 de sececeksin daha ilk seneden olmaz arkadaşım.
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
arkadaslar istedigim zaman degişebiliyorum bilgisayar mühendisligi icin hangi bölümü secmem gerek yada olamazmıyım acık lıseden yardım edersenız tsk ederım
Öncelikle alan hakkında kesin bilgi sahibi olmadığım için birşey demeyeceğim ama alan değiştirirsen alan kredin sıfırlanır ve zorunlu derslerin tabiki seçtiğin alana göre olur.Yalnız sakın kendini sıkma,üzme.İstediğin zaman bölüm değiştireblirsin(istediğinde yılda yani)fakat ne kadar çabuk karar verip alan yani bölüm değişimi yaparsan idaha yi olur çünkü sonra birikmiş alan kredin sıfırlanır zor duruma düşersin.Eğer bölüm değiştireceksen (hangi bölüm olması gerektiğini umuyorum ki forumdakiler söylerler sana)fazla gecikme.Bir de sen daha yenisin açıköğretimde istediğin gibi takıl(şaka tabi)kendini sıkma yeter ki çalış:D