SINAVA DOĞRU
SINAVA DOĞRU
Değerli arkadaşlar hepimiz 23-24 Ocak2010 günü sınavlarda olacağız.Bazı şeyleri faydalı olur diye tekrarlamakta yarar görüyorum.
1-Sınavdan 1 saat veya45 dakika önce sınav yapılacak okulun önünde olun.
2-sınav giriş kağıdınızdaki bilgileri asılacak listelerle mutlaka karşılaştırın.
3-Sınav kitapçığının sayfalarını kontrol edin.baskı hatalarını bina başkanına bildirin,o oturuma ait sınav kitap çığının hepsinde hata varsa sorun geneldir problem yok ,ama sizin ki hatalı ise söyleyin değiştirsinler.
4- Cevap kağıdınız daki bilgileri kontrol edin doğru kodlanmışmı?
5-ÖNÜNÜZDEKİ AYNI DERSLERDEN SINAVA GİREBİLİR.SAKIN ÖNÜNÜZDEKİNDEN BAKIP KOPYA ÇEKMEYİN...AMAN HAAA..ARKADAKİ DE SİZDEN ÇEKMESİN .
6-Mümkün olduğu kadar kimseyle konuşmayın ,o gün sınav görevlileri ile dahi kısa net konuşun.bahçaeye çıkarsınız konu konuyu açar,olumlu olumsuz birşey söylenir kafanızda yer eder..sonra sınavda çuvallarsınız.
7-Cep telefonunuzu mümkünse yanınıza almayın,iki gün iletişimsiz kalın.. ölmezsiniz. çünkü göreceli olarak bina başkanları problem çıkartıyor..sonra topluyorlar karışıyor falan
8-Yanınızdada çalıştığınız kitapları götürmeyin.(ilkokul-1modu)elinizden alıyorlar zaten
9-Adam gibi kahvaltı(2 pohça1 çay kahvaltı değildir.olsa olsa Kansere doğru santimlik adımdır)
yanınızda 1 şişe su,şişeyide masanın üstüne koymayın sınav kağıdınızın üstüne devrilirse...karışmam.
10-TELAŞ YOK...PANİK YOK...18 OCAK 2010 SINAV KONSANTRASYON VE MEDİTASYON A BAŞLIYORUZ.POZİTİF ENERJİ HERKESTE FULL DERECEDE..HERKESE BAŞARILAR DİLİYORUM.
1-Sınavdan 1 saat veya45 dakika önce sınav yapılacak okulun önünde olun.
2-sınav giriş kağıdınızdaki bilgileri asılacak listelerle mutlaka karşılaştırın.
3-Sınav kitapçığının sayfalarını kontrol edin.baskı hatalarını bina başkanına bildirin,o oturuma ait sınav kitap çığının hepsinde hata varsa sorun geneldir problem yok ,ama sizin ki hatalı ise söyleyin değiştirsinler.
4- Cevap kağıdınız daki bilgileri kontrol edin doğru kodlanmışmı?
5-ÖNÜNÜZDEKİ AYNI DERSLERDEN SINAVA GİREBİLİR.SAKIN ÖNÜNÜZDEKİNDEN BAKIP KOPYA ÇEKMEYİN...AMAN HAAA..ARKADAKİ DE SİZDEN ÇEKMESİN .
6-Mümkün olduğu kadar kimseyle konuşmayın ,o gün sınav görevlileri ile dahi kısa net konuşun.bahçaeye çıkarsınız konu konuyu açar,olumlu olumsuz birşey söylenir kafanızda yer eder..sonra sınavda çuvallarsınız.
7-Cep telefonunuzu mümkünse yanınıza almayın,iki gün iletişimsiz kalın.. ölmezsiniz. çünkü göreceli olarak bina başkanları problem çıkartıyor..sonra topluyorlar karışıyor falan
8-Yanınızdada çalıştığınız kitapları götürmeyin.(ilkokul-1modu)elinizden alıyorlar zaten
9-Adam gibi kahvaltı(2 pohça1 çay kahvaltı değildir.olsa olsa Kansere doğru santimlik adımdır)
yanınızda 1 şişe su,şişeyide masanın üstüne koymayın sınav kağıdınızın üstüne devrilirse...karışmam.
10-TELAŞ YOK...PANİK YOK...18 OCAK 2010 SINAV KONSANTRASYON VE MEDİTASYON A BAŞLIYORUZ.POZİTİF ENERJİ HERKESTE FULL DERECEDE..HERKESE BAŞARILAR DİLİYORUM.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Re: SINAVA DOĞRU
Bi heyecandır aldı başını gidiyor haydi hayırlısı 

Fen liseli değilizki umudumuz olsun,Anadolu liseli değilizki havamız olsun,Biz Açık liseliyiz Allah yardımcımız olsun 

- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
güzel açıklamışsın ama ben hep kitapla girerim sınava 

nihayet mezun
diploma puanı:74,25

başka bişyle gir istersendeerrryyaaa yazdı:güzel açıklamışsın ama ben hep kitapla girerim sınava

Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
Rica ederim canım benim her zaman.(Adanalı da işler sarpa sardı,şimdi dizi kızıştı işte..)My Maraz yazdı:Güzel açıklamssın abi teşekkür ederim.

benm komutan kral adam.eagle67 yazdı:Rica ederim canım benim her zaman.(Adanalı da işler sarpa sardı,şimdi dizi kızıştı işte..)My Maraz yazdı:Güzel açıklamssın abi teşekkür ederim.

Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
Kalem nasıl olacak? İlla tahta kalemmi olmalı yoksa uçlu kalemde oluyormu ?
Fen liseli değilizki umudumuz olsun,Anadolu liseli değilizki havamız olsun,Biz Açık liseliyiz Allah yardımcımız olsun 

- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
üff barışş soruya bak baydın beni haabaris_60 yazdı:Kalem nasıl olacak? İlla tahta kalemmi olmalı yoksa uçlu kalemde oluyormu ?

sen açık ilköğretim okuyodun dimi

evet ablacım oda olur ama sen cücüksün ucunu kırarsın şimdi tahta kalem al daha rahat yazarsın emi

nihayet mezun

- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
ayy ayy ayy kibarlığa bak o kadarda laf söyledik amabaris_60 yazdı:Ya ne biliyim sağda solda yazıyoya sınav kalemi diye
Sakata gelmeyelim bide
![]()
Optik okuyucuda gözükmez falan

optik denen illet deneme sınavına yada ehliyet sınavı diyim girdiysen bilirsin yani öle çok ne olduğu belirsiz bişi yok iyice yuvarlakları doldur yeter

sınav kalemide kırtasiyecilerin bi atmasyonu canım sen tahta kalem al rahat rahat doldurr

nihayet mezun

- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
gir de sınava istersen kalemin sadece ucunu eline al karalaabaris_60 yazdı:![]()
![]()
Tamam o zaman betülün uçlu kalemi ile giriyorum ben
![]()
![]()
![]()

nihayet mezun