merabaaaaaaa
Re: merabaaaaaaa
karaşimşek ben biyoloji 1 i biliyorum fakat sınavda nasıl oluyo anlamıyorum ama 2 kez oluyo kalıyorum
konuyuda ii öğrendiğime inanıyorum sence ne yapmalıyım bu seferde geçemezsem yandım hem alanımım derslerinden bitanesi
yardım edin arkşşş 
BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)
- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
sorunu tam anlamadım sümeyye. yani biyolojiyi evde anlıyosun ama sınava girincemi unutuyosunsumeyye yazdı:karaşimşek ben biyoloji 1 i biliyorum fakat sınavda nasıl oluyo anlamıyorum ama 2 kez oluyo kalıyorumkonuyuda ii öğrendiğime inanıyorum sence ne yapmalıyım bu seferde geçemezsem yandım hem alanımım derslerinden bitanesi
yardım edin arkşşş
Kimseye Asla Olduğundan Fazla Değer Verme, DEĞMEZ ...
unutuyor degilde karıştırıyorum hepsini çok basitte geliyo bana ama nasıl oluyo anlamıyorum
evde test falan aldım çözuyorum dogru çıkıyo çogu ama sınavdada boyle oluyo
arkadaşlar dil ve anlatım dersi sözelde alan mı....kaç kredilikk bidee sölermisiniz..haa bide edbytt 
߀$İKTA$
benim bildigime gore sözel kredi dil.2 edebiyatta 3 kredi
- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
canım bende dil ve anlatım 3-4-5-6 alan derslerdi ama 5er kredileri vardısaLLy yazdı:arkadaşlar dil ve anlatım dersi sözelde alan mı....kaç kredilikk bidee sölermisiniz..haa bide edbytt
teşekkür edrm..saol...bendede alan derslerii ama 4kredlk ondan sordum....((eşt ağrlk))hesap yapıodumda kndi kendimee...karasimsek0277 yazdı:canım bende dil ve anlatım 3-4-5-6 alan derslerdi ama 5er kredileri vardısaLLy yazdı:arkadaşlar dil ve anlatım dersi sözelde alan mı....kaç kredilikk bidee sölermisiniz..haa bide edbytt
߀$İKTA$
- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
hesaplarda kolay gelsin canım. belki krediler alana göre değişiyo olabilir. benim alanım yabancı dil, belki o yüzden 5er kredileri var bendesaLLy yazdı:teşekkür edrm..saol...bendede alan derslerii ama 4kredlk ondan sordum....((eşt ağrlk))hesap yapıodumda kndi kendimee...karasimsek0277 yazdı:canım bende dil ve anlatım 3-4-5-6 alan derslerdi ama 5er kredileri vardısaLLy yazdı:arkadaşlar dil ve anlatım dersi sözelde alan mı....kaç kredilikk bidee sölermisiniz..haa bide edbytt
[
canım bende dil ve anlatım 3-4-5-6 alan derslerdi ama 5er kredileri vardı[/quote]
teşekkür edrm..saol...bendede alan derslerii ama 4kredlk ondan sordum....((eşt ağrlk))hesap yapıodumda kndi kendimee...[/quote]
hesaplarda kolay gelsin canım. belki krediler alana göre değişiyo olabilir. benim alanım yabancı dil, belki o yüzden 5er kredileri var bende[/quote]
anladım cnm tşekkr edrrm...
canım bende dil ve anlatım 3-4-5-6 alan derslerdi ama 5er kredileri vardı[/quote]
teşekkür edrm..saol...bendede alan derslerii ama 4kredlk ondan sordum....((eşt ağrlk))hesap yapıodumda kndi kendimee...[/quote]
hesaplarda kolay gelsin canım. belki krediler alana göre değişiyo olabilir. benim alanım yabancı dil, belki o yüzden 5er kredileri var bende[/quote]
anladım cnm tşekkr edrrm...
߀$İKTA$
bende iki derste ortak dersler arasın da o yuzden her halde dil2 edebiyatta 3 kredi

senin alan dersleri arasında olmasın sakın yaw yoksa benim tekmi 2 kredi

benimde alan dersm 4kredi..bazılrnda 5de oluo....aysegul55 yazdı:benimde alan derslerim...onun içinmiki acep..![]()
߀$İKTA$
arkadaşlar bı site git gide daha sıkıcı olmaya başlıyor ve hiç bir yenilikte yapılmıyor bunun için