Arkadaşlar kitapları tam olarak ne zaman alıyoruz ???
Re: Arkadaşlar kitapları tam olarak ne zaman alıyoruz ???
malesef 2 ylt geçen sene avcılarda bi çıktı alıcaktım oda 1.750 idi şimdi allah bilir ne kadar...
içimdeki boşluğa düş ben tutarım seni
ben şişli deyim bugün sordum (meraktansuskun yazdı:canım istanbul beylikdüzü neden sordun ki????

Take me to the deep oceans!
Yasemin yazdı:ben şişli deyim bugün sordum (meraktansuskun yazdı:canım istanbul beylikdüzü neden sordun ki????) sayfasi 25 kuruş buradan cikart diyecektim ama yine pahaliya geliyorr ...ama 2ytl ne yaa hala şoktayim
düşünsene sen 200 sayfalik cikarin ltfn diyosun.cikariyo paketliyo adam sana aynen şöyle bi cevapla 400 milyon alayim ltfn
haha tam komedi ya

߀$İKTA$
ama şöylede birşey var kırtasiyeden çikarilmazki o kitap 25 kuruş tan cikartsan yine pahaliya geliyor..bi tanidiğin olucakki iş yerinden şip şak bitirsin işi
Take me to the deep oceans!
aboooo 100bin yani ölemii eski paraylaa:)ohhhhh süper wlaaaysegul55 yazdı:bizde sayfası 10 kuruş arkadaşlar...Yasemin yazdı:ama şöylede birşey var kırtasiyeden çikarilmazki o kitap 25 kuruş tan cikartsan yine pahaliya geliyor..bi tanidiğin olucakki iş yerinden şip şak bitirsin işi![]()
![]()
߀$İKTA$
maşşallah sizinde pek ucuzmuş pardon bedavaymış yaa ne güzel yani bencede bir tanıdığının yeri olcakki hemen çıkartacak neyse katlancaz artık pc den çalışmaya:(aysegul55 yazdı:bizde sayfası 10 kuruş arkadaşlar...Yasemin yazdı:ama şöylede birşey var kırtasiyeden çikarilmazki o kitap 25 kuruş tan cikartsan yine pahaliya geliyor..bi tanidiğin olucakki iş yerinden şip şak bitirsin işi![]()
![]()
içimdeki boşluğa düş ben tutarım seni
benim 7kitap qeldiii...buqünden itibaren çalışmaya başladımm....3kitabım kaldı çok şükürr:) ee darısı size arkadşlar biran önce qelir işllH
߀$İKTA$