SINAVINIZ NASIL GEÇTİ?
Re: SINAVINIZ NASIL GEÇTİ?
tarih6 85 dil ve anlatım7 95 edebiyat6 100 muhtemel sonuçlarım................
-
- Uzman
Bugun çektıgım ezıyetı omrum boyunca çekmedım yemın edıyorum...
Istanbulda olanlar bilir... Inanılmaz bı kar fırtınası sınav yerıne gıtmekte aşırı zorlandım...Araç yolda kaldı kaza yapıyoduk v.s.
Sorular bıraz zordu bu sefer ama genelde rahat yaptım...
Genel olarak 70-75-80 cıvarı beklıyorum tum sonuçları
Istanbulda olanlar bilir... Inanılmaz bı kar fırtınası sınav yerıne gıtmekte aşırı zorlandım...Araç yolda kaldı kaza yapıyoduk v.s.
NewAqePrince yazdı:Bugun çektıgım ezıyetı omrum boyunca çekmedım yemın edıyorum...
Doğru valla çok trafik ve tipi vardı... Sonunda kış geldi

son durum tarih6 85 dil ve anlatım7 95 edebiyat6 100 coğrafya6 95 dil ve anlatım6 100 muhtemel sonuçlar................
Maasallah .. Nasil calisiyorsun calisma sistemini soyle bende ona gore davraniyimckurt yazdı:son durum tarih6 85 dil ve anlatım7 95 edebiyat6 100 coğrafya6 95 dil ve anlatım6 100 muhtemel sonuçlar................

Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
-
- Acemi
en çok çalıştığım dersten yanlış kitapçık yüzünden kaldım

-
- Uzman
Sonunda bitti kurtulduk...
-
- Acemi
Evt moral yerinde eve gelebildim Sorular fena deildi.Cok calısmadım yinede iyi beklıyorum Hayırlısı artık
Bende kar yüzünden cok cektım okul yüksek kesimde olunca yürümek farz oldu.saglık olsun
Bende kar yüzünden cok cektım okul yüksek kesimde olunca yürümek farz oldu.saglık olsun
Bak Da İbret Al Yere DÜŞen YapraĞa,o Da Senİn Gİbİ YÜksekten Bakardi TopraĞa
Ohh bea bittide kurtulduk 

Fen liseli değilizki umudumuz olsun,Anadolu liseli değilizki havamız olsun,Biz Açık liseliyiz Allah yardımcımız olsun 

Zaten sınava geç girmiştim yanlışlıkla da edebiyat-5 yerine türk dil-2 yi yapınca onu düzelteceğim diye kaldım en sona
Neyse ki bunu da atlattık herkese geçmiş olsun..

Dünyanın Sonuna Doğmuşum..!!
Bir ayı bulur .Hatta geçer bir iki gün.one.flower yazdı:O kadar çok çalışmama rağmen zorlandım.sorular çokta kolay değildi.tamam araya çok kolaylarınıda koymuşlardı ama çalışmayanlar zorlandı bence.felsefe 1 korkulu rüyamdı.bugün sınavına girdim.cevaplar ne zaman açıklanır?
benimde sınavım iyi geçti inş matemetiğide geçmişimdir.bu arada sorular açıklanmadı daha dimi?
.
En son GoRKeM tarafından 26 Şub 2010, 10:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.