Bu aöl kayıt oldugumdan beri çekiyorum bıktımm yaa
Bu aöl kayıt oldugumdan beri çekiyorum bıktımm yaa
ark.lar valla bu maöl e kayıt oldukdan sonra çekmedigim kalmadı . Kayıt yaptırdım ama kredi bilgilerimde sorun oldugunu düşünüorum çagrı merkezine mail attım beni bilgi merkezine yönlendirdi.Ayrıca ankara dilekçe bile gönderdim.Yanlız ne bi ses var ne bi cevap var .Napıcam şaştım ya 12.sınıfın 2. döneminden okuldan ayrılmama ragmen kredi bilgimde alan kredim 6 toplam kredim 121 olarak görünüo . Bir sürü meslek dersi gördüm bunları kredileri nereye gittii çok merak ediyorum =) Bi yardımm valllaa yapabilcem başka bişi var mı ??
BetüL & KenaN
Geçermi 460 gün =)
O ŞİMDİ ASKER
Geçermi 460 gün =)
O ŞİMDİ ASKER
Re: Bu aöl kayıt oldugumdan beri çekiyorum bıktımm yaa
Ders kredileri toplanıyor.Normal olabilir karneler varsa kontrol edersin.Alan kredisi 0 gözüküyor bende.Yüz yüze eğitim gördüğüm yer mezun olunca merkeze göndereceklermiş.6 kredi hangi dersten merkezdenmi aldın?
hiç bi fikrim yok durumum aktif oldugunda bu şekildeydii .
BetüL & KenaN
Geçermi 460 gün =)
O ŞİMDİ ASKER
Geçermi 460 gün =)
O ŞİMDİ ASKER
tatlım lütfen vazgecme biraz sabır işi kendi başına yapmak zor benim ögretmen abim var benimkini o ayarlıyor benimde senin gibi kafam karışıyordu bak başardım son dönemdeyim 151 kıredim var yüzdük yüzdük kuyruguna geldik ama tıkandık çünkü almam gereken zorunlu dersler var onları almadan mezun olamıyosun keşke aralarda o dersleri alsaydım 3kez girince muaf olurdum bilemedim lütfen siz bu hatalara düşmeyin başarılar