ortak kredi nedir ..?
ortak kredi nedir ..?
arkadaşlar sayfama baktım da
kredimin yanında birde ortak kredi diye bir şey yazıyor bu nedir ve neyin hesabıdır şimdiden teşekkürler
bölüm : genel kültür
kredi 61 (son sınav hariç)
ortak kredi : 12
kredimin yanında birde ortak kredi diye bir şey yazıyor bu nedir ve neyin hesabıdır şimdiden teşekkürler
bölüm : genel kültür
kredi 61 (son sınav hariç)
ortak kredi : 12
önemli olan neye sahip olduğun değil kiminle paylaştığındır
söz araba gibidir dikkat edilmezse altında kalınır.
Re: ortak kredi nedir ..?
ortak derslerinin kredisi...........
anladım teşekkür ederimckurt yazdı:ortak derslerinin kredisi...........
önemli olan neye sahip olduğun değil kiminle paylaştığındır
S.a kardeşler bi konuda lütfen yardımcı olurmusunuz. mesela bnm toplam kredim : 106 yazıo ortak kredi :59 yazıo acaba bnm sadece 106 kredimmi var yoksa 106+ 59 mu ?
ewt 106 var diğeri senin ortak kredin........
pekı ortak kredı 80olmadan okulu bıtıremıyormusun cok merk edıyorum onemlı olan toplam kredımı 0ortk kredımı lutfen cvp
alan derslerinden aldığımız krediler sadece alan kredisine mi ekleniyor yoksa toplam krediyede yazılır mı
evet cennett bu sorunun cvbını bende cok merak edıyorum
toplam krediyede ekleniyor bildiğim kadarıylaşeyda21 yazdı:evet cennett bu sorunun cvbını bende cok merak edıyorum
keskeeee benm toplam kredım 192 ortk kredım 10 yazıyor bıraz oncekı arkds mezun olamazsn dedı ortk kredı 80olmadn
ama seninki genel kültür ben sosyal bilimlerdeyim,ortak derslerin bi coğundan muaf olmuşum 2 ders haric hepsi alan dersim o yüzden merak ettim şimdi kesin ekleniyormu toplam krediye
sosyal bılımlerdede alan krenn 80olması lazm aynı sey
hayır ben onu demiyorum, normalde bir toplam kredi var birde alan kredisi var,alan derslerindeki krediler sadece alan kredisine mi yoksa hem alan hem toplam krediye mi ekleniyo onu merak ediyorum.yoksa alan kredilerimi tamamlayabiliyorum derslerdn
onu bende bılmıyorm nasıl oluyorr aynı sorunn cvbını bende ogrensem ıyı olur
evet bilen birisi net bir sekilde yazsa çok memnun olucam kafam çok karışık çünkü