SINAVINIZ NASIL GEÇTİ?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
raşit
Çırak
İletişim:

Re: SINAVINIZ NASIL GEÇTİ?

Mesaj gönderen raşit » 28 Oca 2010, 00:24

garip bize gayet sakin ve hoşgörülü hocalar hep denk geldi herhalde :)

önemli olan neye sahip olduğun değil kiminle paylaştığındır
söz araba gibidir dikkat edilmezse altında kalınır.

eagle67
Uzman Doktor

Mesaj gönderen eagle67 » 28 Oca 2010, 09:50

habecik yazdı:fatih abi süpersin ya:):):) :lol: :lol: :lol:
Sağol sende öyle...yani okadar insanla karşılaştık karşılaşıyoruz , dahada çok fazla birşey bildiğimi söyleyemem. Kardeşim sınavda cevap kağıdı salon başkanına teslim edildimi iş bitiyor zaten ben kendimi kontrol etmek için yazdığım cevapları kendime alsam ne sakıncası olacak..? bazen başbakan da diyor zaten 72 model meeeemur işte Allahın 657 lisi...
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 28 Oca 2010, 11:42

Aslında sınavda görevli öğretmenlerin soruları yazdırmaması doğal çünkü yazdığımız soruları çıkışta diğer oturumlar için öğrencilere vereceğimizi düşünebilirler halbuki böyle birşey olamaz çünkü her dersin tüm okulda sadece o anki oturumda sınavı yapılıyor ama bunu öğretmenler bilmez bunuda doğal karşılamalıyız. Neyse artık bundan sonra kitapçıkların dağıtılması iyiye işaret...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
habecik
Doktor

Mesaj gönderen habecik » 28 Oca 2010, 13:15

haklisin fatih abi valla ama ben busefer aldım cevaplarımı ama geçen sınavda aldırmadılar bence yine çoğu yerde kitapcıklar verilmez sanmıyorum bunlar olayı anlayana kadar ben mezun olurum :| :| :|
"Çalışmadan öğrenmeden yorulmadan Rahat
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"

M.KEMAL ATATÜRK..

eagle67
Uzman Doktor

Mesaj gönderen eagle67 » 28 Oca 2010, 14:52

Yoook öyle bir borusan ...öyle şey yok. Bu konu ile ilgili MEB bilgi edinme birimine yazı yazdım ve eğitekide aradım sınavdan evvel genel bir duyuru yapılsın diye.Her okulun bahçesinde Türk bayrağı dalgalanıyorsa uygulama aynıdır ha bir yerlerde Moritanya bayrağı varsa işte ben onu bilemem :mrgreen: iş şimdi kaldı kitapçıklarla birlikte cevap anahtarlarının yayınlan masına.

Kullanıcı avatarı
deerrryyaaa
Uzman Doktor

Mesaj gönderen deerrryyaaa » 29 Oca 2010, 17:10

çok güzell süperrr geçti 30 kredinin tamamını aldım diye ümit ediyorum inş. almışımdır
cvp anahtarının açıklanmasını bekliyorum :wink:
nihayet mezun :) diploma puanı:74,25

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön