SINAVINIZ NASIL GEÇTİ?
Re: SINAVINIZ NASIL GEÇTİ?
garip bize gayet sakin ve hoşgörülü hocalar hep denk geldi herhalde 

önemli olan neye sahip olduğun değil kiminle paylaştığındır
söz araba gibidir dikkat edilmezse altında kalınır.
söz araba gibidir dikkat edilmezse altında kalınır.
Sağol sende öyle...yani okadar insanla karşılaştık karşılaşıyoruz , dahada çok fazla birşey bildiğimi söyleyemem. Kardeşim sınavda cevap kağıdı salon başkanına teslim edildimi iş bitiyor zaten ben kendimi kontrol etmek için yazdığım cevapları kendime alsam ne sakıncası olacak..? bazen başbakan da diyor zaten 72 model meeeemur işte Allahın 657 lisi...habecik yazdı:fatih abi süpersin ya:):):)![]()
![]()
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Aslında sınavda görevli öğretmenlerin soruları yazdırmaması doğal çünkü yazdığımız soruları çıkışta diğer oturumlar için öğrencilere vereceğimizi düşünebilirler halbuki böyle birşey olamaz çünkü her dersin tüm okulda sadece o anki oturumda sınavı yapılıyor ama bunu öğretmenler bilmez bunuda doğal karşılamalıyız. Neyse artık bundan sonra kitapçıkların dağıtılması iyiye işaret...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
haklisin fatih abi valla ama ben busefer aldım cevaplarımı ama geçen sınavda aldırmadılar bence yine çoğu yerde kitapcıklar verilmez sanmıyorum bunlar olayı anlayana kadar ben mezun olurum

"Çalışmadan öğrenmeden yorulmadan Rahat
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"
M.KEMAL ATATÜRK..
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"
M.KEMAL ATATÜRK..
Yoook öyle bir borusan ...öyle şey yok. Bu konu ile ilgili MEB bilgi edinme birimine yazı yazdım ve eğitekide aradım sınavdan evvel genel bir duyuru yapılsın diye.Her okulun bahçesinde Türk bayrağı dalgalanıyorsa uygulama aynıdır ha bir yerlerde Moritanya bayrağı varsa işte ben onu bilemem
iş şimdi kaldı kitapçıklarla birlikte cevap anahtarlarının yayınlan masına.

- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
çok güzell süperrr geçti 30 kredinin tamamını aldım diye ümit ediyorum inş. almışımdır
cvp anahtarının açıklanmasını bekliyorum
cvp anahtarının açıklanmasını bekliyorum

nihayet mezun
diploma puanı:74,25