Sınav soruları ...
Re: Sınav soruları ...
Allah'tan girdiğim 9 dersinde cevap şıklarını kağıda geçridim o yüzden soru kitapçıklarını vermeselerde bu hafta öğrenebilcem geçip geçmediklerimi Eğitek'te cumaya kadar açıklanır mı sizce?..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Bilmiyorum valla. Ankara'yı arayan var mı ?
evet bende merakla bekliyorum bu sonuçları
14 dersten girdim genel olarak iyiydi matamatik ve y.dil haricinde diğer 12 dersi veririm diye tahmin ediyorum
y.dil belki çünkü salladım
14 dersten girdim genel olarak iyiydi matamatik ve y.dil haricinde diğer 12 dersi veririm diye tahmin ediyorum
y.dil belki çünkü salladım

önemli olan neye sahip olduğun değil kiminle paylaştığındır
söz araba gibidir dikkat edilmezse altında kalınır.
Bir hafta içinde yayınlanıyor, AÖL nin değilde MEB İin sitesine bakın önce... 

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
ALLAH,ALLAH yani daha önce meb. sayfasındamı yayınlanıyor
ikisi aynı anda değilmi
oysa aynı veri tabanı kullanılıyor diye tahmin ediyordum garip
ama teşekkür ederim bilgi için
ikisi aynı anda değilmi
oysa aynı veri tabanı kullanılıyor diye tahmin ediyordum garip
ama teşekkür ederim bilgi için
eagle67 yazdı:Bir hafta içinde yayınlanıyor, AÖL nin değilde MEB İin sitesine bakın önce...
neyse fatih abi sen benim yerimede bakarsın söylersin açıklandı diye demi abiler bu günler için:)
"Çalışmadan öğrenmeden yorulmadan Rahat
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"
M.KEMAL ATATÜRK..
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"
M.KEMAL ATATÜRK..
Geçen Ocak 2009 sınavından sonra saçımı başımı yolarken tesadüfen baktım meb sitesine...soru kit. ve cvp anh yayınlan mış.
Ben size daha başka bir şey söyleyeyim..bazen aöl sitesin de olmayan duyuru v.s MAÖL sitesinde olabiliyor ..oralarada bakın arada bir
Ben size daha başka bir şey söyleyeyim..bazen aöl sitesin de olmayan duyuru v.s MAÖL sitesinde olabiliyor ..oralarada bakın arada bir

heeee ....... tabii ki... şu avatarı değiştir beee bune beeehabecik yazdı:eagle67 yazdı:Bir hafta içinde yayınlanıyor, AÖL nin değilde MEB İin sitesine bakın önce...
neyse fatih abi sen benim yerimede bakarsın söylersin açıklandı diye demi abiler bu günler için:)

A be verseler artık şu kitapçıkları nete 

Hala vermediler ne biçim iş bu ya 1 saatlik iş kaç gündür koyamadılar bi 

Fen liseli değilizki umudumuz olsun,Anadolu liseli değilizki havamız olsun,Biz Açık liseliyiz Allah yardımcımız olsun 

Siyaset yapmak gibi olmasın ama bizim bu işleri devlet özel bir firmaya verip özelleştirse idi bizm sınav sonuçları bir haftada çıkardı...yoğunluk vrmış falan...özel sektör dinlemez ..sorar adama yapıyormusun? yaparım abi tamam gel öyleyse...aaaa ben sabah 8 akşam 4 çalışırım yok ...koyar kapının önüne.Dışarıda öyle..Kamu kurumlarındaki saltanat bir bu ülkede var. 

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Offf! Valla çıkartsalar artık şu soruları!!
doğru söze nedireagle67 yazdı:Siyaset yapmak gibi olmasın ama bizim bu işleri devlet özel bir firmaya verip özelleştirse idi bizm sınav sonuçları bir haftada çıkardı...yoğunluk vrmış falan...özel sektör dinlemez ..sorar adama yapıyormusun? yaparım abi tamam gel öyleyse...aaaa ben sabah 8 akşam 4 çalışırım yok ...koyar kapının önüne.Dışarıda öyle..Kamu kurumlarındaki saltanat bir bu ülkede var.

Üstelik sınav 1 hafta ertelemeyle yapıldı yani soruılar 2 haftadır biliniyor ve çoktan Dijital ortama aktarılmıştır sadece link vermek kaldı onda bile bürokrasi işleri zorlaştırıyor Allah hepimize sabır versin ne diyim..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
kitapçıklar verilmiş inanınamıyorum yaa
bide şu sınav hocaları biraz bilgilendirilsin yaa adamların hiç bişeyden haberi yok kontrol bile etmedi kimisi ne biçim iş ya kuralları bilmeleri şart
bu çok önemli bi konu keşke alabilseydik bizde kitapçıkları
bide şu sınav hocaları biraz bilgilendirilsin yaa adamların hiç bişeyden haberi yok kontrol bile etmedi kimisi ne biçim iş ya kuralları bilmeleri şart
bu çok önemli bi konu keşke alabilseydik bizde kitapçıkları
nihayet mezun
diploma puanı:74,25