Sınav soruları ...
Re: Sınav soruları ...
Sonunda yayınladılar ama o kadar yavaş iniyorki anlatamam..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Ya inmiyor çıldıracağım olmaz böyle bişey ya benim PC'de mi sorun var? indirebilen söylesin lütfen..
En son emrahk tarafından 01 Şub 2010, 12:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
bi kaç gün beklemek lazım çok zor inmiyoki
indiren benimle irtibata geçebilir mi rica ediyorum
inecek gibi değil
çatlıcam yaa
indiren benimle irtibata geçebilir mi rica ediyorum
inecek gibi değil
çatlıcam yaa
nihayet mezun
diploma puanı:74,25

Selam ..
Çok şükür bir tam bir hafta geçtikden sonra yayınlamışlar ..
Ben indirdim ..
Çok şükür bir tam bir hafta geçtikden sonra yayınlamışlar ..
Ben indirdim ..

ben indirdim ve bakıyorum
arkadaşlar 20 sorudan kaçını doğru yaparsak o dersten geçiyoruz

arkadaşlar 20 sorudan kaçını doğru yaparsak o dersten geçiyoruz
önemli olan neye sahip olduğun değil kiminle paylaştığındır
söz araba gibidir dikkat edilmezse altında kalınır.
teşekkür ederimone.flower yazdı:20 sorudan 9 doğru yaparsan geçebiliyorsun ama üniversite sınavı için diploma notuda yüksek olmalı..
geçmişim ama notum düşük olacak 9 a 11 olmuş tam sınır

önemli olan neye sahip olduğun değil kiminle paylaştığındır
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
seviçten oynayacağım varyaa hep yüksek notlarla geçmişim hele tarihten 45 anca almışımdır diyodum 70 almışım diğerleride
tarih 4=70
dil ve anlatım 3=80
dil ve anlatım 7=85
trafik 2=95
sağlık 1=80
din kül. 7=85
din kül. 4=95
son oturumda cadı karı aldırmadı cvp şıkkını ondada 4 ders vardı 2 si zordu ama onlarada baktım unutmak mümkün mü ama net olmayacağı için şimdilik yazmıyorum ölücem mutluluktan
işte emek işte neticee
30 da 30 inş.
tarih 4=70
dil ve anlatım 3=80
dil ve anlatım 7=85
trafik 2=95
sağlık 1=80
din kül. 7=85
din kül. 4=95
son oturumda cadı karı aldırmadı cvp şıkkını ondada 4 ders vardı 2 si zordu ama onlarada baktım unutmak mümkün mü ama net olmayacağı için şimdilik yazmıyorum ölücem mutluluktan
işte emek işte neticee

30 da 30 inş.

nihayet mezun
diploma puanı:74,25

DİN 7 - 85
TARİH 4 - 80
MATEMATİK 2 - 45 ( attım sınırda tuttu
)
KİMYA 2 - 55
GEOMETRİ 1 - 40 (bir bundan kaldım)
İNGİLİZCE 3 - 50
EDEBİYAT 5 - 55
DİL ve ANMLATIM 6 - 90
SAĞLIK 2 - 65
Geometridende geçsen iyi olurdu ama sağlık olsun Matematikten kurtuldum ya yeter. İnşallah herkes iyi notlar almıştır...
TARİH 4 - 80
MATEMATİK 2 - 45 ( attım sınırda tuttu

KİMYA 2 - 55
GEOMETRİ 1 - 40 (bir bundan kaldım)
İNGİLİZCE 3 - 50
EDEBİYAT 5 - 55
DİL ve ANMLATIM 6 - 90
SAĞLIK 2 - 65
Geometridende geçsen iyi olurdu ama sağlık olsun Matematikten kurtuldum ya yeter. İnşallah herkes iyi notlar almıştır...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Matematik-2 çuval, fizik-2 muaf diğerleri fulll ....24 kredi cepte resmi olmayan sonuçlara göre...
Resmi sonuçları da kayıt yenileme tarihine 1 gün kala yayınlarlar...şu kitapçıkta bile aksaklıkoldu sabahtan beri herkes tırmaladı en sonun da ikindi vakti nasib oldu şükür.
Arkadaşlar Mayıs ayındada bu kitapçıklar konusunda duyuru yapılmasını sağlayalım , her yerde ayrı uygulama olmasın

Resmi sonuçları da kayıt yenileme tarihine 1 gün kala yayınlarlar...şu kitapçıkta bile aksaklıkoldu sabahtan beri herkes tırmaladı en sonun da ikindi vakti nasib oldu şükür.
Arkadaşlar Mayıs ayındada bu kitapçıklar konusunda duyuru yapılmasını sağlayalım , her yerde ayrı uygulama olmasın

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Afferim benim kardeşime benimkilerde aynı aşşağı yukarı ,mat-2 de iki tane doğrum var beeedeerrryyaaa yazdı:seviçten oynayacağım varyaa hep yüksek notlarla geçmişim hele tarihten 45 anca almışımdır diyodum 70 almışım diğerleride
tarih 4=70
dil ve anlatım 3=80
dil ve anlatım 7=85
trafik 2=95
sağlık 1=80
din kül. 7=85
din kül. 4=95
işte emek işte neticee![]()
30 da 30 inş.