ee biz bosuna demiyoruz demi dur diyeehabecik yazdı:amaannn ben yeni gördüm bu konuyu bene diyom 1haftadır niye başım dönüyo![]()
![]()

ee biz bosuna demiyoruz demi dur diyeehabecik yazdı:amaannn ben yeni gördüm bu konuyu bene diyom 1haftadır niye başım dönüyo![]()
![]()
ooo birgün seni özel izlemeye gelelim ozaman .. hatta banada ogretsenebayan_esinti yazdı:valla bende yeni gördüm ya![]()
canım ben süper kolbastı oynarım karadenizde bile ün saldım geldimorda da halay değil kolbastı oynuyodum
![]()
olur canımSRNarin yazdı:ooo birgün seni özel izlemeye gelelim ozaman .. hatta banada ogretsenebayan_esinti yazdı:valla bende yeni gördüm ya![]()
canım ben süper kolbastı oynarım karadenizde bile ün saldım geldimorda da halay değil kolbastı oynuyodum
![]()
![]()
Ben oyun havasi disko her türde dansa ayak uydurabilirimdeerrryyaaa yazdı:ben hiç bilmem öle oynamak filansevmemde
ama doğru cvp sayılarına bakınca göbek atasım geldii
oo siz baya ün yapmissiniz anlasilanbayan_esinti yazdı:olur canımSRNarin yazdı:ooo birgün seni özel izlemeye gelelim ozaman .. hatta banada ogretsenebayan_esinti yazdı:valla bende yeni gördüm ya![]()
![]()
![]()
valla gelin pişman etmem sizi
benle kardeşimi artık nişanlara özellikle çağırıyolar ya
tamam seni msn ye ekledimdeJoQeR yazdı:raşiiiiiiiiiiiiiiit! özel mesj kutunua bakar mısın arkadaşım benim
Tesekkür Ederimraşit yazdı:değişik bir yaklaşım olmuş
emeğinize sağlık
İyi işte ..fizik-2 mat -2 hariç hepsi tamam ,kontrolettiğim cvp anhtarlarına göre,seninde iyi geçmiş galiba..sevindim.son oturumda verdiğim cevapları yazdırmadı salon görevlisi..bunun dışında bi yaramazlık yoktuJoQeR yazdı:fatih abi sınavın nasıl geçti?
Ben onları kontrol ettim ama aklımda kalanlarla ettim yoksa bir kağıda yazmadım ben... Fatih abi ne diyorsun Mayıs'taki sınavda alır mıyız kitapçıkları? Zaten almazsak valla çemkircem bayağı!eagle67 yazdı:İyi işte ..fizik-2 mat -2 hariç hepsi tamam ,kontrolettiğim cvp anhtarlarına göre,seninde iyi geçmiş galiba..sevindim.son oturumda verdiğim cevapları yazdırmadı salon görevlisi..bunun dışında bi yaramazlık yoktuJoQeR yazdı:fatih abi sınavın nasıl geçti?
yok ben almıyim helede kolbastı nefret ederim ya çok haraketli yapabileceğimi biliyorum ama nişanda(erkekli ortamda) filan oynayamam sonra beni öldüren çıkabilirbayan_esinti yazdı:olur olur olurmükemmel olur öğrenirmisin cidden derya beraber oynarız ya